Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
SzlobiG #2048 üzenetére
Lehet nekem is a Q9650@4,2Ghz miatt nem akadt a single.
Kizártnak tartom hogy ennyire erős only 4 magos proci kelljen hozzá. Más lesz itt a gond.Mert ha esetleg valamiért elqúrták az optimalizációt ill. portolást akkor mindenki cserélheti le a 2 magos prociját. Ezt egy patch se fogja tudni megoldani.
-
zack
nagyúr
Keveritek a dolgokat. Én nem a cfg módosításról beszéltem hanem egy 1,5 oldallal ezelőtt említett progiról ami minimum grafika alá butítja a játékot. Tök mindegy hogy BO-ra ven e már vagy nincs. A hozzáállás a lényeg. Aki COD4-et is így játszott, az a BO-ot is így fogja ha kijön hozzá. Ez pedig csak idő kérdése.
A cfg állítgatás valójában nem cheat/hack, de így akkor sem egyenlőek az esélyek. -
zack
nagyúr
válasz
menalcas #1875 üzenetére
wwenigma és én is éjjel már megfogalmaztuk egyszer. Ha érdekel, olvass vissza.
Egyébként meg ezzel az erővel a wh és az aim bot se legyen tiltva. Mert aki ezt a low alatti grafikát bevállalja a nyerésért, az a wh-t se veti meg hogy győzzön.
Egyébként nem a cfg-ről volt szó, hanem egy külön hack progiról, ami visszabutítja low alá a grafikát a jobb találati eredmény érdekében.nanus:
Bíztam benne hogy azért vagyunk itt páran akik egyformán látják a dolgokat. -
zack
nagyúr
Kicsit értelmesebbnek gondoltam ezt a topikot (tisztelet a kívételnek).
Ha jól emlékszem a MoH topikból se lettek elzavarva a COD fannok, akik pl. a warezt letöltve fikázták a single playert napjában többször is. A multi játék hack-et meg topiktól függetlenül elítélem, teljesen mindegy melyik játékról van szó. Az összes ilyen mentalitású játékost ki kellene közösíteni, talán így globálisan vissza lehetne szorítani a csalókat.
Úgy látszik ide is jutott pár vér istván, akik a személyeskedésen és a hekkelésen kívül máshoz nem nagyon értenek.Direkt nem címeztem senkinek, az érintettek úgyis tudják hogy nekik szól.
-
zack
nagyúr
válasz
"Infinity" #1840 üzenetére
BC2-ben is voltak ilyenek, ott is le lehetett butítani a grafikát low szint alá ezzel meghekkelve a programot. Annó meg is vitattuk a topikjában hogy ezek nem mások mint egyszerű csalók.
Ha te úgy teszel előnyre szert hogy a menüben hókusz pókuszolsz az a magánügyed, mivel ez mindenkinek adott, ergo egyenlőek az esélyek. De ha már külső progit használsz, és azért, hogy mindig az élen végezz inkább nézel "pálcikaember" minőségű ocsmány grafikát már ne is haragudj meg, de full szánalmas...Kár magyaráznod, engem nem fogsz tudni meggyőzni, hogy ez a dolog teljesen legális a SAJÁT szótáraddal értelmezve.
Menj be itt a PH-n bármelyik FPS multi topikba, és írd be hogy te a low grafika alatti szinten játszol, külön progival résegítve a könnyebb ölések miatt. A normális játékosok meg fognak kövezni, teljesen jogosan. Annyiból örülök viszont hogy ez kiderült, és úgy derült ki hogy nincs meg a játék. Nem gondoltam volna a PH-s játékosokról hogy csaló is van közöttünk. -
zack
nagyúr
válasz
"Infinity" #1837 üzenetére
Jesszusom.
Ezt kár volt leírnod, mert ez most kicsit sziven ütött.
Nem tartom magam ügyetlennek, de sosem vettem vissza a grafikát semmilyen játékban hogy ezzel előnyre tegyek szert.
Ha pedig a low beállítást te még visszabutítottad ami ugye nem legális, nem vagy más a korrekt játékosok szemében, mint egy hacker/csíter akinek a játékélmény másodlagos, sokkal inkább fontosabb számodra hogy a ranglistán hanyadik vagy.
Monjuk ennyi erővel Aim bot-ot is használhatnál, mert így már tök mindegy. Átléptél azon a határon ahol még korrektnek nevezhető egy játékos.
A legszomorúbb, hogy ezt még hangoztatod is, ahelyett hogy mélyen hallgatnál róla.
A hozzád hasonlók miatt csúszott le a multiplayer színvonala PC-n, és a hozzád hasonlók miatt vágok ki hacker gyanús játékosokat a Dragon szerverről MoH-ban.
Remélem az itteni korrekt játékosok ezért a kis apróságért ki fognak közösíteni, mert ha ez a mentalitás a jellemző az az itteni topiktársaimat is minősíti.
További jó játékot hekkerkém... -
zack
nagyúr
Ezt azért cáfolnám. COD4, Crysis, Crysis Wars, Battlefield BC2, és még a MoH multiplayer része is igényes grafikailag. De lesznek majd olyanok akik még ki fogják egészíteni a listámat. Manapság inkább az a blama ha nem figyelnek oda a grafikára. Senki se zúgolódna még ennyire se, ha áttörés lenne grafikában vagy játékélményben MW2-höz képest. Esetleg egy rombolható környezet is jót tett volna pluszban. Itt a gond az, hogy nincs fejlődés, viszont probléma az van dögivel.
Na. Itt a gond.Nem csak ezt a játékot érinti, hanem pl. az új pár nap múlva megjelenő NFS-t is. Azt hiszem a burnout motorjára épült, tehát gyönyörű lesz, de hozza magával minden más negatívumát is. Annyira arcade lesz, hogy ennél árkádabb már nem is lehetne. Kering egy videó fent a neten ahol kanyarban nitróznak. Milyen fizika lesz ott?
-
zack
nagyúr
válasz
SzlobiG #1779 üzenetére
Ez igaz. Ezért problémás a dolog, és sanszos hogy lesz e megoldása. Mert nem az van hogy egy globális probléma, hanem a játékosok egy részét érinti csak.
Tehát takarózhatnak azzal hogy júzer error, mert van akinél faszán megy. Ki fog derülni.
Sajnos szoftver visszavitelében nincs tapasztalatom, csak ez lenne a logikus amit javasoltam. Elég nagy baj hogy ez ennyire macerás, ahogy többen is írjátok. -
zack
nagyúr
A boltnak pedig kötelessége visszavenni 3 napon belül. Senkit se akarok buzdítani semmire, de aki csalódott és megunta a folyamatos gondokat, az vigye vissza!
11k egy átlag magyarnak 3 napi fizetése, amit kint megvesznek pár óra munkából.
Szóval egyébként is baromi húzós a szoftverek ára nálunk, már már kiváltság aki erre is tud költeni a család és a rezsi mellett.
Pont ezért nem lenne szabad hagyni hogy hülyének nézzenek minket.
Én a MoH simán visszavittem volna ha ennek akár a fele is előjött volna. Kevesebb a pálya ez tény, vannak hibái. Ez is tény. De játszható, élvezhető és nincs lag. 2 patch jött 1 hónap alatt, 1 új játékmód + 2 pálya ami ingyenes plusz a Hot Zone map pack, ami 2 új + 2 módosított mapot tartalmaz 10 euróért. Eddig elégedett vagyok a support részével, bár tény hogy messze van a legjobb multis játékoktól, ami számomra a Crysis Wars-nál kezdődik és ott is fejeződik be. -
zack
nagyúr
válasz
"Infinity" #1760 üzenetére
Ez kb. olyan mintha vennél egy telefont, aminek az árát kicsengetted, és 1-2-3 hétig nem tudsz róla telefonálni, és senki sem tud elérni.
Miért ne lenne jogos a felháborodás?? Sztem ez a negatív visszhang még langyi is. Én már lehet visszavittem volna az asztalt verve, a pénzt visszakövetelve.
Még a vevők érezzék magukat megtisztelve hogy megvehették 10-12k-ért a hatalmas Treyarch keze munkáját?? Ha pedig nem fektettek annyit a PC-s verzióba, akkor a pofátlanságuknak nincs határa. Mert akkor adják 7k-ért, és akkor legalább az ember azzal vígasztalja magát hogy legalább olcsó volt.
Nekem nincs meg, de a jelenlevő tulajok problémájával azonosulva elég gáz a hozzáállásod a dolgokhoz, főleg a mai világban. Elmész, megveszed, szar, csalódott vagy, elmondod a véleményedet, majd lapítasz ameddig esetleg jön a frissítés. Gratula.
Viszont ha visszavinné a jelenleg fűben lapító problémákkal küszködő játékosok fele, és valós botrány lenne belőle, ez kivetülne a többi játékgyártóra is. Példát statuálnának a júzerek a gyártón, sugallva, hogy ez vár azokra, akik fost adnak ki. Sajnos más megoldás nincs. Én lehet egy vagyok azok közül akik ezt szemrebbenés nélkül meg is tették volna, épp ezért jó hogy nem vettem meg, mert a balhé nekem se hiányzik. De ha nincs más simán bevállalom.
Onnantól kezdve hogy kiadják és vannak vele gondok, már az sem oké, de elmegy. De az hogy kiadják, és 2 napra rá se lehet normálisan multizni, simán 3 napon belüli 72 órás pénz vissza. Még a júzer várjon 10-12k-ért hátha megoldják. Eszem megáll. -
zack
nagyúr
Ennek azért célszerű lenne konkrétabban utánajárni, mert így nincs értelme a játékban fejlődni. Hacsak nincs konkrét bizonyság arra hogy radi8tor1 csítelt. Ha igen akkor megérdemelte, én még plusz multiban a serial-t is bannolnám. Ha viszont nem, ebbe bárki belecsúszhat, szóval nem árt vigyázni.
Mert ha a 15 éves vér istván úgy gondolja, túl sokszor lőtted le, és kidob, akkor bukhatsz akár egy lv40-es szintet is?sephi: Ez legalább egy jó hír!
Bár lehet még korai, ill. még nincsenek annyian. Az biztos hogy a csíter és a lag mentesség az egyik legfontosabb szempont a multit tekintve. Ha ez a kettő maradéktalanul meg lesz oldva, még akár idővel lehet én is ki fogom próbálni. MoH az nem tetszik idáig egyedül, hogy a PB az fos, és nem tudni biztosra ki csíter és ki nem. Saját szerónkon akit több kör alatt is furcsának vélek kihajítom. De ha máshol tapasztalok hasonlót ott max. én tudok lelépni.
-
zack
nagyúr
válasz
@rglaaf #1674 üzenetére
"Fail of Duty: Lag Ops"
Ez tetszett!
Ami linkelve lett videó, hogy jut el a työtyö lv18-ig, ott is nem kicsi a lag. Én úgy látom nem keveset csúszik. Van egy rész ahol kilő fedezékből, hallod a gépfegyót majd rá 1sec adja be a találatot. Isteni lehet így tolni.
Hogy lősz így le bárkit is ha átfut előtted? Mert amit te látsz, és amíg odaérnek a golyók az ember már lehet rég a pálya túlsó felén van.
Késelés, közelharc eleve kizárva. Persze lehet éppen ezek a tulajdonságok teszik érdekessé.
Gaboman:
Ez most egy új játék, ezért foglalkozunk vele ennyit, de mint írtam már 1 hónapja pontosan ez volt a MoH-val is. Majd le fog csengeni a kezdeti hiszti, és a topik le fog tisztulni. Most még újdonság, és mindenki kíváncsi hogy a Treyarch blamázs meddig tart, és mikor fogják megoldani a problémákat.Egyébként csíter téren mi a helyzet? Mert erről még nem esett szó.
-
zack
nagyúr
válasz
Gaboman #1527 üzenetére
Először is. Ez nem a te saját jelszóvédett topikod aminek a jelszavát feltörtem, hogy írhassak. Ez egy public topik ahová mindenki írhat, max. ha nem tetszik, nem olvasod el, vagy nem reagálsz rá. A MoH topikba heteken keresztül olvastuk a fikát, ahol volt pár COD rajongó is, mégse lett senki elküldve a halál f@szára, pedig volt aki minden nap leírta szinte u.a.
Ha piszkálja a csőrödet az irományom, ne olvasd el. Azért mert te az elsőszámú nagy Gaboman vagy, ettől még nincs jogosultságod utasítgatni. Persze megkérhetsz dolgokra, aztán majd én eldöntöm hogy mit fogok tenni.
Amit akartam leírtam. A single-t lefikáztam tök jogosan, a multit meg sosem fogom tolni. -
zack
nagyúr
Se füle se farka az irományodnak, az egész egy gyengére sikeredett terelés, és semmi köze ahhoz amit írtam. Hol írtam hogy nem fog több fogyni a BO-ból? Én pont az ellenkezőjét írtam...
A fikáról és a "csak te jársz ide"-ről meg annyit, hogy olvass vissza, és jegyzetelj hanyadik fika az enyém..
Tartalom értelmezés hiányában zárjuk rövidre ezt a beszélgetést.
Majd megpróbálok olyanokkal diskurálni, akiknek nem kell megmagyarázni minden mondatomat egy új hsz-ben. -
zack
nagyúr
Mit mondjak..Megpróbálok objektív lenni a single részével kapcsolatban. Most próbáltam ki, és kb. 1h toltam, majd exit és uninstall. Kb. olyan feelingem volt grafikában mint a régi 10 éves Return to Castle Wolfenstein-nél. A pixeles árnyékok és a mosott textúrák valami óborzalom ahogy kinéznek.
Mindenre számítottam csak erre nem. Az ellenség úgy állt és lövöldözött sok helyen mintha sakktáblán állnának. Semmi mozgás, 0 életszerűség. Persze nem minden a grafika, de ez már számomra annyira ronda, hogy elrontja a játékélményt. 1920x1080 toltam, minden szűrést és graf. beállítást max.-ra húzva, tehát a plafont állítottam be, és regular nehézségi szinten indítottam. Folyamatos volt a játékmenet, akadásnak a nyomát se tapasztaltam, minden folyékonyan és gördülékenyen ment.
Igazából annyira csúnya, hogy évek óta nem láttam ennyire "buta" grafikai megoldást.
Sajnálom igazából, mert a single-t azért végig toltam volna, mert csak az FPS-t szeretem a legjobban mint műfajt.
Annak viszont szívből örülök, hogy nem adtam érte pénzt. -
zack
nagyúr
válasz
"Infinity" #1515 üzenetére
106 óra játékidővel én még nem találkoztam repülő emberekkel...
Te mennyit játszottál vele hogy egyből ilyen furcsaságba szaldtál bele?Én egyébként egy COD rajongótól pont azt hallottam a BO-ról hogy köze sincs minőségben a MW szériához. Multiban pedig némelyik pálya minőségét és grafikai szintjét kifogásolta.
Na most a te véleményed homlok egyenest más.
1 év pedig lehet rövid is és hosszú is. 1 hónap alatt 106 órát toltam a MoH-t. Ez 1 évre kivetítve kb. 1200 óra lesz. Míg lesz olyan Black Ops tulaj aki csak 2h multizik vele hetente ami egy évben még a 100 órát se éri el. Szóval nem mindegy hogy számoljuk azt az 1 évet. -
zack
nagyúr
válasz
"Infinity" #1513 üzenetére
Értem én, de azért majd akkor tekintem problémamentesnek ha nem csak 1-2 ember lesz elégedett, hanem a vevők 80-90%.Ki fog derülni milyen hibák maradnak meg hosszabb távon, mert itt a lag problémát emeltem ki, de ha visszaolvasol, te is látni fogod, hogy sok egyéb más probléma is aktuális még a lag hiba mellett.
-
zack
nagyúr
Tény hogy ezzel a multival még nem játszottam. Az is tény hogy ez a játék sikeresebb mint a MoH. Hogy jobb e, azt kétlem (szubjektív), mert bár a MoH is arcade jellegű, a Black Ops ingame videók alaján sokkal árkádabb. Nekem ez már túl sok.
Az pedig, hogy hányan mentek fel a szeróra egyszerre...Megint csak LoL. Gondolod hogy a fejlesztők nem tudták mennyi az előrendelés, és hogy várhatóan mennyi pc-s verzió fog elkelni? Dehogynem. Akkor miért nem biztosították a megfelelő kapacitást?
Az pedig hogy az első nap ennyien felmentek...Közel se biztos hogy ez a szám kevesebb lesz, sokkal inkább jóval több. Akkor mi lesz? Összeomlik a rendszer?
Tudta az utolsó cukorkát szopogató kisgyerekig mindenki, hogy sikeres lesz, ami valószínű a 2010-es év legnagyobb példányszámban eladott játéka is lesz egyben. Akkor milyen 80.000 felhaszálóról beszélünk? Év végére simán megduplázódhat, főleg hogy nagyon sokan nem ugranak rá az első napokban. És ha ez bekövetkezik akkor mi lesz?Számomra ez a szerver menedzsment túl bizonytalan így 11k-ért.
MoH proci probléma nálam nem volt, rendesen teker az elejétől kezdve mind a 4 mag 80-100%-on! Szaggatásra sem emlékszem, de ez is ugye lehet hardver, és driver függő, nálam ilyen se volt.
Ha ez lesz a következménye a 80.000 ember felmenetelének, akkor MoH-ba ne is jöjjön ennyi ember. Nekem bőven elég a mostani létszám is.Azért kíváncsi lennék egy össz platform és egy only PC eladási statisztikára, ami az elmúlt egy hónapot illeti.
Sztem sikeresebb lett mint azt sokan gondolták volna, mert bármilyen cikket találok, elégedettek a fejlesztők az eladási statisztikákkal.
Persze nem óhajtok tovább a MoH játékkal foglalkozni a BO topikban, de azért kíváncsi vagyok az itteni eseményekre, és hogy meg tudják e oldani a problémákat. A játék pedig érdekel, és valószínű pc-n tolom ki a single-t, nem Boxon, de a multijától valahogy idegenkedem. -
zack
nagyúr
Nagy COD fan vagy...
Egy laggoló játék , ami azt se tudni mitől laggol, hogy lehet jobb egy olyan játéknál ami nem laggolt már az első napon se?Ezt nem igazán értem.
De ha neked zsír a lag, és nem zavarja a játékélményt akkor persze okés, csak ezzel lehet hogy te vagy így egyedül sok tízezer ember közül. -
zack
nagyúr
válasz
adamkaa777 #1303 üzenetére
Jaj. Bocsi. Tényleg elírtam.
Bár nem ez volt a lényege, hanem az utóbbi megállapítás.
Szerinted az 500USD az nálunk mennyi lesz?? 500 EUR. Szinte minden dollárban megadott árat euróval kell számolni, ami nem újkeletű dolog, mert évek óta így van.
Ehhez azért még hozzá fog csapódni piciny országunkban ez+az. 150k-160k alatt normális garival nem hinném hogy beszerezhető lesz majd.
A "több százezer" is helyénvaló, bár én nem ezt írtam. Nálam a 150k az már a "százezrek" kategória.SzlobiG:
Ez azért így ebben a formában nem igaz.
Bár tény, ha rátok hallgatok, miszerint a MoH kula lesz, várd meg a BO-ot", akkor most csúnyán beszopom.
Biztos jó játék lesz egy idő után, de nekem ez a túlárkádosított stílus valahogy nem fog lecsúszni a torkomon. -
zack
nagyúr
válasz
GrG1210 #1288 üzenetére
Most olvastam hogy a Crysis 2 megjelenése is lehet csúszni fog, mert az nV 200 millió dollárt ölt bele, hogy 580 GTX-re 100%-ban legyen optimalizálva és hogy ez a kártya legyen a játék referenciája... Szép kilátások.
Megint az lesz, hogy aki very high-ban akar játszani, az költsön százezreket VGA-ra.
Ha így lesz, ezt sem fogom megvenni. Crysis-nál bőven elég volt átélni a gépfejlesztős mizériát. Többet ebből nem fogok kérni. -
zack
nagyúr
Lehet, de ezzel újabb vevőket fognak bukni.
Nekem pl. nem kell letöltött játék, mert ha már pénzt adok érte, legyen dobozos verzió. Szerintem ezt elég sokan így gondolják rajtam kívül is.
Persze ha nem adok érte pénzt, akkor nem vagyok ennyire válogatós, csak ez meg a kiadói és készítői aspektusból nem igazán előnyös választás. -
zack
nagyúr
Az én példányomat átadtam az egyik barátomnak, mert neki nagyon kellett, nekem meg ott a MoH + Hot Zone map pack. Mondjuk így hogy szarul megy a game, nem volt túl nagy segítség neki.
Elment érte éjfélkor, azt mondta egész sokan voltak (30-40-en).
Én meg úgy voltam vele megvárom az első visszajelzéseket, aztán ha nagyot "üt", elmegyek érte a Cd Galaxisba. De így szinte biztos hogy ki fogom hagyni és marad a MoH.
Oltári botrány lesz ebből ha nem oldják meg a lag problémát hétvégéig, mert ahogy olvasom, így játszhatatlan.A Treyarch + Steam mindenképpen megy a levesbe, mert ezek után ki fog bármit is rájuk bízni? Arról nem beszélve hogy a vevők se fogják megvenni.
Én már most úgy vagyok a Steam-es játékkal hogy bármilyen jó, de nem fog kelleni a jövőben. Csak a szívás van az ilyen játékokkal, amit drága pénzért megveszünk.
Csak én látom, hogy lépkedünk vissza az időben??Fejlődés semmi, az árak a plafont verdesik, minőség meg sehol. Ilyen mentalitással nem adok 2 évnél többet, és a PC-re fejlesztő cégek nem fognak fejleszteni pc-re (csak konzol), mert a kutya se fogja megvenni. Mindenkibe beleivódik, hogy kivárja az első visszajelzéseket, aztán ha szar, nem veszik meg. Tehát vagy kénytelenek lesznek minőséget csinálni, vagy leállnak a fejlesztésekkel.
Szerintem már most nem kevés példányt bukik az Activision így hogy nem volt zökkenőmentes a start, mert sokakat elijeszt a lag probléma. -
zack
nagyúr
Ezért is várok a vételével. Kíváncsi leszek hogy valósították meg a multiplayert. Aztán majd az első tapasztalatok után döntök. Egyébként esélyesebb hogy a MoH DLC-t veszemm meg inkább 10 EUR-ért. Itt legalább van a klánnak saját szerója, és nem kell tartanom a sok adminkodó vér istvántól.
-
zack
nagyúr
válasz
ADAM1337 #728 üzenetére
Leírtam ezt is, hogy miért nem tartanám meg.
Egyébként meg Crysis Wars-ot a BC2 követte, és persze a Wars-ot nem adtam el. Konkrétan áprilisban kezdtem a BC2-öt, azóta pedig hozzá se nyúltam a Wars-hoz. Egyrészt szinte mindenki továbblép, főleg FPS multinál, tehát kevesen vannak a szerókon, msárészt pedig kijátszottam magam vele. 2 éves játék a Warhead+Wars és már BC2 megjelénést követően is kihaltak voltak a szerók. A BC2 dettó, mert a BO kijövetele fogja rátenni az utolsó kenetet. 5k-ért eladtam amikor jött a MoH, mert annak semmi értelme hogy előveszem fél évente 1 órát multizni ahol már alíg lesznek egy idő után játékosok. Szóval nálam ez a nosztalgia dolog a single player-nél működik, de a multinál nem. Multiból pedig csak egyet tolok egyszerre, ami a legaktuálisabb. -
zack
nagyúr
Bár lefoglaltam 88 helyről én is, nem veszem meg azonnal. Egyrészt azért mert a klánon belül is kevesen fogják megvenni, másrészt meg lutrinak érzem. Eddig nekem a COD széria multi része (talán COD UO óta) kimaradt az életemből, és azt is tudom hogy próba után kellene következtetéseket levonnom, de videók alapján ez baromira arcade nekem, még MoH után is. Ezt még mondjuk le is nyelném, de a játékmódok közül is csak a töredéke tetszik, és ha nem változatos, mert csak 1 esetleg 2 játékmód tetszik, akkor hamar meg is fogom unni. BC2 is ott vérzett el, hogy nem volt változatos, és egy idő után unalmas lett. MoH viszont szinte az összes játékmód jó, és a patch jövetelével +2 pálya ami +1 játékmódot (egyenes kieséses rendszerű TDM) jelent csak még tovább bővül.
A map pack bár 2,7k de még tovább bővíti repertoárt. Az pedig mindenképpen eméítésre méltó hogy az új patch globálisan baromi jó lett, és sokat emelt a játék színvonalán.
Így azért már vállalható hosszú távon is, tehát én várok az első véleményekre ami a BO-t illeti.Ezt csak azért írtam le ide, mert valószínű most nem lesz +11k a BO-ra, tehát ha váltanék csak úgy tudnék, hogy eladom a MoH-t, és ezt a manővert akár csúnyán be is szophatom.
-
zack
nagyúr
Ma hívtak a Platinum Shop-ból, és azt közölték, hogy a kiírt 9,5k-ról 10,5k-ra fog változni az ár. Félelmetes.
-
zack
nagyúr
Persze. MoH is lehet tenni ellenük mert dedikáltak a szerverek (Dragon szerver is), csak éppen baromi nehéz eldönteni ki a pro, és ki az, aki csal mivel nincs killcam.
Sok esetben a csalók is profin tolják, figyelnek arra hogy ne 50-2 legyen a stat, és minnél kissebb feltünéssel csaljanak. Szóval az adminság egy dolog. De ha nem akarja az admin a korrekt pro játékosokat kibaszni igen nehéz dolga lesz BO-ban is.
Az meg semmi jóval nem kecsegtet, hogy lesz egy rahedli szerver, de kb. pár darab lesz normálisan adminolva, ahol nem lesznek csíterek, és a normális játékosok sorban fognak állni hogy bejussanak.
Egy szóval...szar az egész úgy ahogy van. -
zack
nagyúr
Beszereztem Box-ra végre én is.
Kipróbálom 1080p-n is, és 720p-n is. A másik kezemben meg egy Samsung Wave lesz!
A multival kapcsolatban csak annyit, hogy az a rengeteg csíter, aki most a MoH üti el az időt megjelenésig, mind váltani fog BO-ra, akkor nem irigyellek titeket. Persze lehet én is megveszem, de nagy blama lesz ha elözönlik a játékot, és játszhatatlan lesz. -
zack
nagyúr
Előrendeltem én is a linkelt olcsó boltból, aztán majd meglátom. 9,5k-ért nem annyira vészes. Aztán azt adom majd el amelyik kevésbé tetszik (MoH vs. Black Ops).
Persze a szerver dolog engem is érdekelni fog, de még korai erről bármi fixet mondanom, mert mi van ha nem fog tetszeni. -
zack
nagyúr
Olvassátok el a blog bejegyzésemet. Hasznos infó a jövőre nézve:
-
zack
nagyúr
válasz
Corpuscle #91 üzenetére
Itt a válasz az EA-től amitől még zavarosabb lett az össz. kép:
"Limited Edition ezeket a fegyvereket tartalmazza: MP7, TOZ-194 és Remington-870MCS és beta kulcsot a Battlefield 3-hoz.
De csak hogy ha előrendelte a játékot. Hogy ha csak úgy megvásárolja a Limited Edition-t, akkor csak a MP7 lesz benne.
A Tier 1 verzió ugyan ezt tartalmazza, csak ezeket a fegyvereket meg kell szerezni."Na most akkor a cd galaxisnál leadott rendelésem előrendelésnek számít?
Mi alapján fogják szelektálni hogy előrendelt vagy nem előrendelt, és melyik lesz a full unlokkolt és melyik csak az MP7-es? Rejtély.
Tehát nekem marad az LE-s előrendelésem, aztán lesz ami lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
Corpuscle #86 üzenetére
Csak tipp volt. Ha a BO-ban lenne rombolhatóság azt venném. De nekem a COD szériák eddig elég nagy csalódást okoztak a folyamatos ráncfelvarrások miatt, arcade ahogy a MoH is, grafikailag sztem a MoH szebb tehát nálam minden a MoH mellett szól. A COD multiban meg nem bízom. Ha valamit elqúrnak u.a. lesz csalók tekintetében mint az MW2. 11k-val meg nem akarok 50-50% játszani, hogy vagy jó lesz vagy nem.
-
zack
nagyúr
Sok jót nem olvastam róla...ami lejött a hsz-ekből, hogy ez a COD rész se lesz az, amiért érdemes lesz 11k adni. Nagyon vacillálok hogy MoH vagy BO, de sztem ebből MoH lesz. A MoH bétáját legalább játszottam és tudom hogy mire számítsak. Ez meg full zsákbamacska 11k-ért.
Itt sincs rombolható környezet, és ez is arcade. Plusz ami a MoH mellett szól, ha lesz map pack az ingyenes lesz szemben a BO DLC-vel.
Eddig úgy volt hogy kibírom játék nélkül valahogy BO-ig, és megveszem, de egyre kevésbé érzem hogy ezért pénzt kellene adnom, ráadásul 11k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest