Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
adamkaa777 #695 üzenetére
Természetesen eredetiben van meg az MW2.
Ezért is nem szeretnék fizetni a köv. részért.Nem kell részletezzem hogy miért ugye?ZACK
Ez Magyarország.Mit vártál hogy lejjeb megy az ára?
-
zack
nagyúr
Ma hívtak a Platinum Shop-ból, és azt közölték, hogy a kiírt 9,5k-ról 10,5k-ra fog változni az ár. Félelmetes.
-
jegenye77
addikt
válasz
adamkaa777 #691 üzenetére
Nem érted???
Elmagyarázom figyu!
Játszani akarok vele csak lóvét nem adnék érte.
Most már világos??? "hozd ki az ellenőrződ adamkaa" -
jegenye77
addikt
Remélem lesz valami okosság és ki lehet próbálni a multi részét is anélkül hogy most adjak érte tizenegykétezret.
Mint az alter IW.Csak ne fél év múlva!
Nincs kedvem pénzt adni érte hogy a kis herpeszes ödönke eltudjon találni egy piros négyzetet!!!Utána meg apunak mutatja hogy milyen kis ügyes is volt.
-
Edem05
őstag
Lesz majd demo is, kb úgy mint az MW2 esetében, a megjelenés után egy évvel.
-
keIdor
titán
válasz
adamkaa777 #684 üzenetére
Miert nem inkabb priviben kered?:-D
-
SzlobiG
félisten
válasz
adamkaa777 #684 üzenetére
Miért vagy rá kíváncsi majd meglátod magad előre lelőni a poént.
Amúgy meg volt itt egy videó ami pont azzal kezdődött.
-
Jakesz
addikt
válasz
adamkaa777 #678 üzenetére
Tudtommal csak Németországban lesz úgy...
-
adamkaa777
senior tag
Amugy elég gáz hogy nem lesznek benne leszakadó végtagok csak azért hogy megfeleljen a játék 1 hülye szabványnak ....
Tökre jo lenne hogy sniperal meglövök valakit és leszakad a fél testepersze ez saját vélemény
-
MmDorian
őstag
közérdekű közlemény
most hívtak a platinum shoptól, hogy 10,5k lett a BO, aki innen rendelte számítson ilyen jellegű telefonra.
-
LackoMester
addikt
válasz
jozefgucci1 #669 üzenetére
Na, ez nem rossz ötlet.
Mármint a blog.
-
Sonja
nagyúr
Kár, mert eddig voltak.
(#673) Sanya: Nem is írtam, hogy PC-re kellene.
-
Sonja
nagyúr
Lesz demó kiadva vagy nem?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #667 üzenetére
Szerencsés ember vagy .Nálunk a számítógép úgy van kezelve mintha vmi nagyon rossz dolog lenne .Már 7 éve nem tudom elfogadtatni otthol , hogy ez a hobbim .Pedig nem ülök ott állandóan , nade ez nagyon off .Gomdolkodom ,hogy írok egy blogbejegyzést erről.
A "Hogyan viszonyúl a párunk a számítógéphez " címszóval.
-
LackoMester
addikt
válasz
jozefgucci1 #665 üzenetére
Tavaly megoldottam a nagy keleti kérdést, karácsonyra Boxot kapott tőlem az asszony . Megkérdeztem Tőle, mit kér, aztmondta mind1, mondtam OKé.
Kapott egy boxot+ 2-3 játékot.
Ne aggódj, most már Kinectet is kér hozzá.
Nekem meg ott van a PC, az sokkal jobb.Igaz ez a konzol nem fertőzött
, és nem is lesz.
Ja igen, már majd 5 éve nincs cigi, de cigipénz az van, és + 10 kg is. -
keIdor
titán
válasz
jozefgucci1 #665 üzenetére
Jah hát akinek az agyszony parancsol...
nálam mindig is megszoksz vagy megszöksz volt.
Alapíts te is No Ma'am klubot. -
jozefgucci1
addikt
Persze tudom ezek így "nem nagy összegek " csak ha ezt így előadnám az asszonynak akkor a hajam kitépné
Tehál maradok only pc.Amúgyvagy7 éve leszoktam a cigiről ,de egy vassal sincs több , viszont kilóban egy 10-es + .Lehet kokóznom kellene és akkor boldog és sovány lennék
-
keIdor
titán
válasz
adamkaa777 #659 üzenetére
Vetődésre gondolsz? Nem tudom én sem hogyan kell.
Co-op-ot megmondom őszintén nem is figyeltem... szerintem van, este megnézem.jozefgucci1: Nem lenne rossz meló, de nem, nem vagyok teszter.
Az Xbox360 volt 2 éve 45 ezer, a PS3 meg 3 éve volt kb. 75 ezer. Nem nagy összeg, más elcigizik 1 évben 200 ezret is... na meg ennyibe kerül egy jó videókártya is, csak a konzolt nem "kell" évente cserélni. A PC se volt olyan drága, már másfél éves ez az i7 konfig. Akkor volt lap+ram+cpu kb. egy 100-as. -
boogie84
veterán
válasz
adamkaa777 #659 üzenetére
Vetődésre gondolsz?
Úgy tudom h lehet!
-
jozefgucci1
addikt
Hétfőn már kinn lesz a játék a boltokban , tehát ha vannak ismerősök akkor meg lehet szerezni .A kiszállítások miatt a futárszolgálatoknál is ott lesz már a cucc.Én így szerzem meg.
Keldor Papa .: Neked lenni .
C ,Xbox360 , PS3 ?Valami tesztelő vagy ?
-
adamkaa777
senior tag
Keldor papa
Pár kérdést feltennék
Télleg lehet ugrásal csúszni ? (nemtudom jól megfogalmazni )
Van valami jele hogy a single playert végig lehet vinni cooperatívba ? Régebben egy hírben olvastam hogy teljes single -t végig lehet tolni coop-ba . Másikba pedig hogy teljesen más lesz a coop -
keIdor
titán
Hétfőn kapom a játékot.
Persze majd csak éjféltől megy Steam miatt.
-
Sonja
nagyúr
Igen, a PlatinumShop-nál biztosan!
-
BalaNce87
addikt
Ha lesz normális moddolhatósága a játéknak akkor ezeket könnyen kiszedhetik, vagy az lesz mint cod4-be hogy no gl meg no anyámkínja, ami a rosszabb megoldás, a tiltás sokkal jövedelmezőbb, szabályok azért vannak hogy megszeglyék őket. Az adminok 80%-a szarul/alaptalanul dönt amikor kirúg valakit, tapasztalat, persze ez a megoldás csalók ellen, de sajnos nem is a legjobb az állításom miatt.
-
hcol7
senior tag
Sziasztok,
Nem tudjatok hogy meglehet-e venni majd valahol ejfelkor a jatekot MO-n ?üdv
-
-
Motaba78
addikt
"de a LAN az egy közösségi dolog és aki még nem élte át az ne alkosson róla véleményt"
olvasd el megint mit írtam:
"de tényleg van már net majdnem mindenhol, ettől függetlenül nagyobb feeling egy szobában ülni a haverokkal és közben játszani és iszogatni.
"
tehát én is hiányolni fogom a hagyományos LAN részét, erre gondoltam
-
whatever
aktív tag
DanBu
You can play with all weapons on your unranked servers... ranked is where you'll experience the full rank progression of competitive play.asszem ranked server bérlés ötletét el lehet vetni
-
BigStraw
senior tag
De ha dedi szerverek lesznek az adminnak mi lesz a joga??? hogy birja majd kidobni a csalókat??
-
bognar110
őstag
PH klán lessz ?
-
BigStraw
senior tag
válasz
medvezsolt #636 üzenetére
Női megérzés mi ?????
najó csak hülyülök énis nagyon szeretném hogy jó legyen azért kételkedek benne egy kicsit azért se rendeltem elő remélem lesz lehetőségem kiprobálni valahogy a multit is
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Motaba78 #626 üzenetére
hát igen, persze hogy a netes játék a primer, de a LAN az egy közösségi dolog és aki még nem élte át az ne alkosson róla véleményt Szerintem pont ez a baj hogy a számítógépes játékok egyre lelketlenebbek és egyre inkább eltávolodnak az emberek nem hogy összejönnének, persze nem azt mondom hogy az a normális mint régen hogy átjártam egy haveromhoz Amigázni mert az nagy szám volt, de azért lanozni lehessen már, nekem is vannak igényeim, és az én korosztályomnak ez általában véve igény, ez egy rohadt nagy piaci rés szerintem, persze a tízen évesek többet játszanak és egyszerűbb megoldani neten keresztül a "védelmet" ami miatt lassan már játszhatatlan minden, és ha a lóvé már a reklámok alatt úgyis bejön akkor meg minek erőlködnének. A piacot igenis a vásárlók formálják, de amíg a vásárlók birkák és előre megvesznek valamit mert az "hűde cool" addig a gyártók azt adnak el nekik amit akarnak, aztán jövőre is az lesz a reklám alapja hogy ez tavaly is eladási rekordot döntött, és ez megint működni fog tudom, független attól hogy kb felét tartják annak amit ígértek a másik felét meg csak közelítve, és még le is nyilatkozza hogy nem ők mondtak mást hanem mi értettük félre, ha ez nem így lenne nem is hergelném magam, jó nekem a cod4-5 aoe3.
jocakát
-
Edem05
őstag
1 órás multiplayer videó! Aki gondolja nézzen bele.Egy pár érdekesség kiderül belőle.
-
keIdor
titán
válasz
medvezsolt #624 üzenetére
Pedig nem véletlen, hogy ma olyan könnyűek a játékok. Az a lényeg, hogy ne kelljen gondolkozni. Pl. nézd meg a 2003-as PoP: Sands of Time-t meg a 2010-es Forgotten Sands-t. Ég és föld, utóbbi marha könnyű lett, semmi kihívás.
Állítólag a 18-25 játszanak a legtöbben, második a 14-18 és harmadik a 25-32. Valahol olvastam, ez USA volt. -
Akkor én vagyok a kivétel mert rengetegszer járok LAN-olni, néha 3-an, 4-en összegyűlünk, és valamit csapatunk (legfőképp Call of Duty 5) Van switchem, legtöbbször úgy nyomjuk.
Azért van még értelme a LAN-nak, hogy ha valaki vár még hogy megvegye eredetiben, de a multit ki akarja próbálni (aka. WAREZOLT) akkor LAN-ban sokkal egyszerűbb összehozni, mint neten tolni.
És nem notebook-om van, hanem asztali, és mindig ott kunyizok monitort.Szerk.: 14 vagyok.
-
Motaba78
addikt
hát sajnálatos dolog
, de tényleg van már net majdnem mindenhol, ettől függetlenül nagyobb feeling egy szobában ülni a haverokkal és közben játszani és iszogatni.
mifelénk, akkor maradnak a klasszikus fps-ek lan partira (cod2-4-5, medal of honor-AA, crysis, battlefield 2, far cry) pedig jó lett volna egy kis frissítés.
Ugyanez figyelhető meg RTS téren is, modern hadviselésből az utolsó a C & C - tiberium illetve a generals ami örök klasszikus és lehet lanozni vele, (aztán még esetleg a red alert 3), ami még az egyik kedvencem Gyűrűk úra - Harc középföldéért 2 illetve a kiegje a Rise of the witch king.
-
danilla
őstag
válasz
medvezsolt #624 üzenetére
De az "idősebb" játékosok kevesen vannak, így nem az ő igényeik a mérvadóak. De szerintem ez így van rendjén, de mondjuk az nincs rendjén, hogy a mai fiatalok nagy része gyökér és ezért idióta igényeik vannak
Tisztelet a kivételnek.
-
-
BalaNce87
addikt
Szerintem is felesleges a lan, versenyjátékként úgyis alkalmatlan lenne, manapság problémásabb cipelni gépet mint otthon leülni és játszani, meg a mostani tizenéveseknek nem mondd semmit a lan, így nem is hiányzik nekik, és ők az elsődlegesek akiknek a játékokat csinálják, az ő kedvükre.
-
medvezsolt
senior tag
Így van szerintem se kell LAN manapság már. Igaz a klasszikus értelemben vett LAN partik sincsenek már nagyon, inkább TS,Skype és társai. De szerintem így van ez rendjén. Fejlődik a világ, mindenhol van net már.
Fárasztó is állandóan cipelni a jó kis gémer asztali PCt
... Kényelmesen mindent a karosszékből
-
ViTaZi
aktív tag
Hát... lehet h nem év játéka, de az szerintem az Alan wake se akkora durranás, én legalábbis csalódtam a játékban. Halo: Reach tényleg jó, Fallout: New vegas.. hát nem értem miért szeretik az emberek nah
Star Wars: FU 2 tényleg jó de nagyon nagyon rövid. Inkább az új Assasin's Creed az ami tényleg nagyon jónak ígérkezik.
-
keIdor
titán
válasz
BigStraw #612 üzenetére
Év játékától azért ez messze van.
Nálam talán idén az Alan Wake vitt mindent eddig. De ha az nem lenne még mindig ott az új Halo: Reach, vagy a Fallout: New Vegas, Star Wars: FU2.
Igaz, mindegyiknek van hibája, meg talán 1-2 nagyon eltérő műfaj, de jobban tetszettek azért.
És még hátra van (nálam) 2009 legjobb játékának folytatása is, az új Assassin's Creed. -
BigStraw
senior tag
válasz
boogie84 #611 üzenetére
Szerintem is direkt hagyták a francba, hogy elszaródjon az MW2 mivel mert ugysincs sok hátra, meg persze az MW2-vel nem is lenne nagy gond, de az IWnet
mert magában az MW2 is egy nagyon jó játék csak hát anti cheate nuku + még rossz szerverkereső! meg az mi már hogy restartolgatni kell a steamet úgy lehet csak egymásra csatizni
Na, de reméljük a legjobbakat hátha tényleg az év játéka lesz majd...
-
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #574 üzenetére
Gondolom ti is észrevettétek h mostanság qrva szar az iwnet és a steam is. Sajnos rosszindulatú a gondolatom, miszerint direkt szarakodik az MW2, h vedd meg a másik játékot!
-
keIdor
titán
válasz
jozefgucci1 #605 üzenetére
CoD-ot en sem a Single miatt veszem meg az fix, de egyszer jo vegigvinni mind. MW2-t is 2x vittem vegig. Xbox utana PC. Itt is igy lesz.
-
LackoMester
addikt
válasz
jozefgucci1 #605 üzenetére
Igazából már a UO óta, szigorúan először az SP-t tolom végig, kicsit barátkozok a mozgással, beállítom a játékot...
Aztán belecsapunk a lecsóba, jöhet a multi.
Természetesen a MP a lényeg nálam is, csak is ezért veszem meg. -
csigacska
tag
Remélem nem lesz a játékban annyi csíter, mint az MW2-ben.
MW2-t megjelenés napján megvettem imádtam, nagyon jól elvoltam vele, aztán február közepéig toltam,ott betellt a pohár, annyi csalóval találkoztam, hogy meguntam az egészet, inkább játszottam CO-OP (kb 6x játszottuk ki és mindig jól szorakoztunk) módot a klántársakkal.
Váltottam BC2-re, szintén megjelenés napján, abba beleraktam kb 250 óra játékidőt, de csalóval talán ha 1-gyel találkoztam. Nagyon remélem, hogy itt is hasonló lesz a helyzet, én nagyon örülnék annak, ha normálisan lehetne játszani, és nem menne el az egésztől a kedvem, mint annó az MW2-nél. Remélem összejön a PH tagok szervere, és jókat lehet majd ott játszani. -
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #604 üzenetére
Szintúgy .A legutolsó Cod amit végigtoltam SP-ben az a kettő volt. Cod4-ben az első mapig játszotta Cod5-ben szintén és az MW2-nél kb a közepéig mentem.Nem azért mert rosszak lennének hanem mert , számomra ez a játék a multiról szól az azon belüli közösségről.Este ha a család alszik játszom egy pár órát klántársakkal ,PH-s arcokkal , így nálam a játék ebben ki is merül.Nincs időm és energiám többet játszani .
-
keIdor
titán
Na, kivittem a játékot... több, mint 10 órás. MW2-nél kb. másfélszer hosszabb.
A játék közepe fele azt sem értettem ki kivel van, emiatt nem is tetszett annyira, de elhamarkodottan ítélkeztem... a végén minden kristály tiszta lesz, de aki nem érti jól az angolt az nem biztos, hogy érteni fog mindent.
A történet elég zseniális az FPS játékok között, legalábbis ennél jobb ide nem kell.Már csak a multi kérdéses, én a single-re megadom a 10/10-et.
-
adamkaa777
senior tag
Keldor papa véggivitted már a BO -t ?
-
milanovics
tag
Arra azért jól emlékszem hogy nem csak akkor volt fekete a pb shot(UO-ban) ha valaki használt valamit. Nekem is volt több pb shotom ami teljesen fekete volt, pedig tisztán játszottam. Bár tény hogy biztos meg lehetett oldani.
A hardware ban azért megfelelő tud lenni, a legjobb amit a PB osztani tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest