Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Hoppá hoppá
4. nuke -
Zefír
őstag
-
Zefír
őstag
válasz
Trident28 #20523 üzenetére
"Megvettem " a fraps-et
Most már minden jó, Csak annyi a bajom vele, hogy 4-napja egy uavo-t nemt udok összelőni annyira lámulok
Illetve, összejött 1 nuke majdnem 1 kill kelledt volna, fel is volt véve wegame-el. De a programból ahogy eltávolítottam a gépről is törölte:@@
-
Zefír
őstag
Nem a legfényesebb.
-
Zefír
őstag
válasz
freestailo #20471 üzenetére
Értemén, Ha megszerezted akkor "tudósíts" róla
Eddig észre se vettem, hogy van olyanomLehet én is kiteszem.
-
Zefír
őstag
válasz
freestailo #20469 üzenetére
Am ez nem title?
-
Zefír
őstag
válasz
freestailo #20462 üzenetére
Szia!
Ölj meg egy ellenfelet,vedd fel a fegyverét, és öld meg újra a saját fegyverével.Jó mi?
Sok sikert hozzá!!
-
Zefír
őstag
Na srácok.
Ma picit belevetettem magamat videó/kép szerkesztésbe, mert már régóta érdekel, de nem tudtam, (eldönteni) , hogy melyik programokat használjam.
Ma feltettem a PS-t a CS3-t és a sony vegast.Na ez eddig oké..
De mit szerkesszünk???? Egye fene, csináljunk egy mw2 freg muvie-t.
xfire be kapcs. videofelvétel be bindel "9"-esre. Jó, game elindít....Na igen a játék tartott 30mp-ig, úgy laggolt az egész... Lehet csak nekem van valami beállítva, de játszhatatlanná tette a RECODING az egészet..
Na még 1 próba, Fraps-el.. az a b@lfasz fraps meg csak 30mp-et volt képes felvenni....
Leszedtem a régi-jól bevált fraps-et.(2.9.2 azt hiszem).Hát ez meg nem kifagy??? "Mert van frissebb verzió"
Na mi legyen? mivel vegyem fel? Telefonnal?.... Joó akkor Wegame-el.
Be regelek, letöltöm, minden franko.
-0fps szóval azért ez már jó jel.
Viszont a képminősége még nem az igazi, ha youtube-ra feltölti az ember. és nem rakja ki teljes képernyőbe akkor király.
Csináltam egy próba videót, (illetve többet is de ez is 30perc volt mire feltöltötte..)
Ilyenlett. Bár itt pont nem látszik annyira a minőség.Bocs az offért.
-
Zefír
őstag
válasz
Vis Major #20404 üzenetére
A kéz remegés ismerős,és aszív ver. adrenalin az egéssz
nyeremény játék Eddig egész könnyű
-
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #20368 üzenetére
De késsz vagy te tupa xD -
Zefír
őstag
Na srácok kipróbáltam a carepackage-lehívóval való futást, semmivel sem gyorsabb mint-ha fegyóval futnék. ez maksz konzolon működik
-
Zefír
őstag
Choppert összekéseltem
először a herrier jöt tössze, lehívtam meghaltam.
Utána még 1szer összejött a herrier, a légtér telített volt, közben összekéseltem a choppert
Nehezen indult be a dolog eleinte 0-6os statom volt
Only knife -
Zefír
őstag
válasz
Undoroid #20311 üzenetére
Na grat a vga-hoz
Majd akor cod7et nyomjuk
Remélem megveszed te is meg én is. Nekem a cod4 nem feküdt, nem is vettem meg. Co2-t kitoltam, de multit kihagytam
Ja bocs, elfelejtettem, hogy már nem codozol
Adatlapodat nem néztem, nem nagy fáradtság, én is mindig frissítem
-
Zefír
őstag
válasz
Undoroid #20301 üzenetére
Szia!!
Ezt winnie-től kárdezd, nem én vettem fel a videot.
JA ezt nézzétek meg nuke késsel, killstreaknélkül
Nemláttalak már egy ideje, nem csapunk valamikor valami kis codot este?Már jó a géped nem?
-
Zefír
őstag
válasz
Thomacrew97 #20290 üzenetére
Amiatt hát.. Majom parádé az egész.
Grat hozzá, nekem még nem jött össze annyi nuke -
Zefír
őstag
válasz
jozefgucci1 #20286 üzenetére
NEm egyedül járok hq-ra, hanem teamban voltunk, 3killem megvolt uac, utána herrier, nemond, hoyg nem lősz ki 7ember, miközben foglalod a hq-t...
herrier összelövi a choppert, nagyon gyorsan.. ja és nem tom te hogy vagy vele, de chopperrel nem tudok mozogni.. Szóval...azt meg mutasdmár meg, hogy kell úgy hq-t foglalni, hogy kirohangálok a házból..nehogy kempeljek.
Nem reagáltam túl semmit.Elhiszem lehet a szerotok a világ jegjobb hq szeroja is..
És bocs de mivel éreztem , hogy az én statom-ra írtad ezt ezért magamra vettem..
ÉS ha kicsit figyelnéd, amit nem árok el tőled, csak akkor ne szólj be.. hülyülésből írtam ezt a pro-s dolgot..de m1 fánkimánki..
És a játék stílus ember függő.. nem hiszem, hogy neked kéne megmondanod, hogy kinek milyen mód mit tarak.. zászlóval rohangálásnál sem hiszem, hogy felveszi valaki a zászlót és elkezd nukra menni.. Csak itt van a baj..
Jegenye am tényleg a tied a legerősebb : O ezt tanusítom
-
Zefír
őstag
válasz
jozefgucci1 #20279 üzenetére
Igen az amit idéztél így volt.
De ha annyira azt szajkózod, hogy a foglalásról szól a hq. akkor azt is mondjad, hogy védeni is kell...
Azmeg, hogy védés alatt összejött a chopper. és rögtön le is hívtam.. már bocs de ez nem hin ném hogy a kemp kategóriába tartozik.És igen akinek nem inge... csak erről már máskor is volt szó és eléggé idegesítő. ugyanaz mint a gl nube. meg a g18, játék része, akkor had csináljam.
Alapból tdm rohadt rövid arra, hogy összelődd a nukeot. Nekem is az utolsó killek lennének ott mindig. De 1szer nekem is ott jött össze..
Igen fórum, ne személyeskedjünk, de azért ne vád, hogy magázzalak...
ÉS igen ajátékkal kapcsolatos észrevételek... crycry sok a csiter... szar az iw, aki nem csiter az se rendesen játszik. Badarság az egész. IW szar az tény, annyira nicnsen sok csiter, csak mindenki sír, mert belövik. Ezmár hypercube kollégának is feltünt.. és megis szólta az illetőket, amivel egyetértek. a cset televan nyomva h wh-s..
GL-t is tudni kel használni, és a g18at is..Na meg igen, ne várd hogy az ember csipával rohangáljon, 3. nukeom így jött össze, spawn nál álltam barettal, és lőttem 7-et herrier, elindultam lefelé, összejött chpper, lehívtam nuke..
Attól mert valakinek összejön a nuke, lehet hogy pont védett egy zászlót, vagy egy hq-t, vagy a bomba lerakot.... de annyira okosak az emberek.. hc tdm-en is... meglőnek fedezékbe vonulok, csapattársmeglát lelő.. megkérdem miért tette, "hogy ne kempelj" ...na ezek az igazi faszok... akkor mond, hogy nukeolni megy az ember hq-ra ha végig nézed az egész játékát, és látod, hogy a hq közelében nincsen...
Nameg HQ ezt már Winnie is leírta..
Sok oldalú
-védheted kívülsől,
-védheted bentről
-foglalhatod.Mind a 3 közben összejöhet a herrier, onnan meg már nem kell sok a nukehoz.
Akinek nem inge.. csak ha hülyeséget ír az ember, akkor gondolja át.
Ott a pont. -
Zefír
őstag
válasz
jozefgucci1 #20258 üzenetére
Szerintem haver senkit nem izgat a véleményed, az ember miért ne örüljön ha ha hq-n összejön neki. ha épp hq-t toltunk, és így jött ki a lépés, akkor mi abban abaj? Semmi...
Esetleg te ha 24killnél jársz hq-n öngyilkos leszel? vagy nemnyomod el anukeot??
Sose értettem minek kell ilyen hozzászólásokat írni...
Meglehet a véleményedet tartani.. -
Zefír
őstag
Hát igazából nem lehet tudni, hogy menniyre voltak erősek, mert tehetetlenek voltak.
A rushos classal voltam, ami alabol bentvan ump, az uavot öszekéseltem, hq-felé, felvettem egy ak-t lekempeltem hq-ban, és lőttem a dobot, 4kill meglett, herrier lehív, összelődte a csoppert majdnem, picit rásegítettem kepből, de respawjukra ráláttam végig.
Aztán chopperrel csak öltem őket respawnután rögtön. Szal tehetetlenek voltak.Amkor velem van ez, engem lőnek így chopperből, olyankor kiszoktam lépni.
Szóval végülis a lényeg, hogy 1 hq-t se foglaltak, és tehetettlenmajmok voltak ellenem, én vagyok a PRŐ nem ők alámák
-
Zefír
őstag
válasz
LackoMester #20225 üzenetére
De este leszel? Akkor nyomjuk
Csuty94
Mondjuk szerencsém volt, mert hq, és a respawn-ra fordítottam a a chopper lővőkéjét, aztán ment a sok multikill
ebből csak a 11 kill az érdembeli. Igaz, 2-t abba is belelőt a herrier.
-
Zefír
őstag
Ez jött össze ma délután a srácokkal
-
Zefír
őstag
Nincsen unlockolva a nuke
-
Zefír
őstag
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ebben aperceben nyomtam el a 3. nukeomat
De , amikor a printet nyomtam,kifagyott a játék.. aprint fekete, és end game-ben sincsen nuke....
De én tudom, hogy megvoltSzerk:
Chopperből nem lehet kiszálni csak ha leszáll vagy ha lelövik. -
Zefír
őstag
válasz
freestailo #20122 üzenetére
Semmeik
ErikSon
Nem vágom, mit mondasz, Onnan, csak a peremre tudom hogy lehet kiugrani, a teraszra nem.
-
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #20114 üzenetére
Jo ezzel a fegyoval..
Ki jumpoltam,
:
Bár én nem teljesen így csináltam. -
Zefír
őstag
Ki mit vesz észre a képen??
2-dologra gondoltam -
Zefír
őstag
Jaaa, lesz, bocsi, de csak holnap, mert most megyek pécsre temetésre.
Bocsi hogy ennnyit csúszik.
Amúgy nem nagy cucc, nem a nagy tengeralattjárra hanem a picire lehet felmászni, tuti hogy ismeritek.
De majd csinálok egy vidit, mert úgyis még 3lvl kell a one man armyhoz, az meg meg a Karcsiról való ki jumpoláshoz. És akkor vágok egy vidit, A kedvenc kemp helyeimről. -
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #20025 üzenetére
Hát az ucso ember nem akarta megadni magát
Mit lőtted azta házat mire meghalt, de a célkereszt 1szerse met rá. csak a bepattanó golyók.
Na m1, azért király volt a game.
Tegnap este 3LVL-t léptemMéghozzá 4 kör alatt. Ami szvsz nem rossz.
Ma este sajna nem leszek
De jó hentelést császtók -
Zefír
őstag
Köszi srácok a video ssegítségeket.
Szeritnem hagyom,
De majd est emeglátom h lessz-e kedvem. -
Zefír
őstag
válasz
Svájcinéger #20008 üzenetére
Hát mostanában nagyon rendszertelen játékot nyomunk, volt hoyg 6kor nyomtuk de volt hogy csak 11kor kezdtük
-
Zefír
őstag
Srácok. Valaki leírni xfire-al hogy kell videót felvenni??
Vagy frapsel? mert nyomom az F9et de semmi sem történik -
Zefír
őstag
válasz
freestailo #19984 üzenetére
JaaaJAa igen, ezt akartam kérdezni, hogy frapsel hoyg az istenbe kell felvenni??
Nomom az F9et de lófaszse történik.
Vagy xfire-al hogy kell? Lehet az lenne e a leg egyszerűbb. -
Zefír
őstag
HÉHÉHÉHÉHÉ
Uraim.. Elszaladt veletek a ló, szakmai dolgokról beszélgettek, mikor a köcsög csitereket kellene aprítanunk?
Na hol van a host? Winnie!! nem látom az Invitet.. -
Zefír
őstag
Átlépték az emberi józanság határait
Gondolom, megszegték a parancsolatodat
Próbáljatok ki mindent, ami ésszerű körülmények között van! -
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #19943 üzenetére
Este csinálok róla egy videot. ÉS felnyomom youtube-ra.
Lehet hogy nem újdonság, de én még csak most fedeztem felMég most is röhögök, tegnap a thermal helyett terminált mondtam xDD "Ha terminált tesztek az M4-re, és nyomjátok a shift-et, úgyan úgy visszatartja a lélegzetét, mint a snipereknél "
Nem csoda hogy hülyének néztek amikor magyaráztam mikrofonba
-
Zefír
őstag
válasz
ErikSon #19932 üzenetére
Allergia
JA Winnie
Most hogy játszottam picit 3-5 közütt, volt 2db olyan dábölkléjmósos killem
Nehezítettem picit a dolgokon. Pawelo+chopper+nuke.Tegnap meglett a pawelo erre vmi homokos kilött
Ja meg van az a pálya, ahol vannak tengeralattjárók.
Rájött, ott kilehet mászni a tengeralattjáróra ha zászlófoglalós van akkor ott van a B zászlo. Tökéletesen lehet onnan védeni, + a fél mapot belehet látni, és ha csak nem predivel jön az enemy akkor nem talál meg, Tegnap próbáltak onnan Tube-al kiszedni, nem sikerült nekikNyomatm minden szart, HQ, HC TDM, GW minden
HQ-n 6 killstreakom volt mindig..
7en voltak ellenfélnél, lekempeltem, és 1 tárral belőttem intevisionnal az enemy csapatot, csakhát 1 értelmes volt köztük, aki gondolkodott is és meg keresett -
Zefír
őstag
Valaki egy game?
-
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #19918 üzenetére
UTÁLOM
Ledobott a steam, utána elment a netem, mostmeg nem lép be steamre..
Szóval basszus.. Amikor kiléptem, 1kill kelldt volna a herrierhez...
Az a claymoreos dáböl killem jóvolt
Hogy befoglaltuk a rioth lama ellen a HQ-t. -
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #19907 üzenetére
-
Zefír
őstag
Megse merem mutatni az én legjobb statom
Eléggé gyér.
A Végén A nuke-om ölt meg.
Eddig ez volt a legjobb -
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #19902 üzenetére
De ez nem PC-s
-
Zefír
őstag
Cod6 nak hol van demoja??
-
Zefír
őstag
válasz
freestailo #19878 üzenetére
desoxed a nevem steamen, vegyél fel, és holnap este hívunk
MAjd belejössz
-
Zefír
őstag
Ma mikor nyomjuk??
Am én régebben C.S-ztem 1.6 meg source, utáltam a codot, nemis játszottam vele, és miót amegvan a cod6 azóta nem cs-zek
Még 3000-res minuszban van a kill/death arányom de már javulgatBár amikor a steambannolgatott, utána megnőtt a csiterek száma, és ott volt megint vagy 200-300 +halálom..
-
Zefír
őstag
Én tudom, hogy m nem használtunk aimot, csak jóljátszottunk, és hogy a mi eredeti skillünk, fele annyira volt csak jó mint az ő aimbotjuk.
SZVSZJajj de szkáuttal mien fejeseket osztotam az jókör volt... 25 kill és 32 halál.. de a halál nemis lényeg, mert aimoztak, XD Tomo gyerekre nyomtam riportot is amikor úgylőtt ki h a föld alatvoltam... ő meg fölöttem 1 szintel. Írtam i sneki hogy kapta a riportot, de lese szarta xD
-
Zefír
őstag
válasz
freestailo #19793 üzenetére
Hallod, szeddle a Skidrowot, próbáld ki alterIW-vel, és akkor nem teszel fel ilyen kérdéseket,
Cod6 ban lobbyk vannak, nem szerverek, ezek nem állandóak. A host tól függ hogy milyen a lobbi. És hogy mikor vannyitva..
Ha érdekel az Alter IW-s dolog írj egy PÜ-t. -
Zefír
őstag
Szvsz még mindig nekem van a leglányosabb hangom amúgy
Am tescoban, meg auchanban lehet venni ilyen hama csiptetős szart 800ft, és ráakasztom a polora, vagy most amikro volt anagy meleg, csak a nyakamra dobtam, és lehet hallani.
Illetve, nem nagyon van gond, mindig megértitek ha káromkodok
Ma mikor megyünk?????
-
Zefír
őstag
válasz
Thomacrew97 #19741 üzenetére
desoxed vegyél fel
muhimappa felvettelek
-
Zefír
őstag
-
Zefír
őstag
Neked is azt tudom csak modnani, hogy Video beállításoknál van valami elbaszva, nekem is ilyen hibáim voltak, mióta visszatettem mindent alapra, semmigond, Persze a felbontás, élsimítás, képfrissítés ezeket lehet állítgatni.
Próbáld meg, hogy csak a felbontást állítod át, és nem engedélyezel mindent. Tuti, hogy jó lessz. -
Zefír
őstag
Hát, sok dolog lehet a megcsappanás hátterében, Lehet, hogy amiket Winnie nyomott Riportok, most azok az emberek kapták abannt
Amúgy, Egyre élvezhetetlenebb a játék számomra is, igaz nemrég volt egy nuke-om, de az volt az egyetlen jo az egészben, és már fele annyi adrenalinnal nem járt, mint az 1. nuke
ERRŐL IS AZZ IW TEHET
Mondjuk ott elkezdtem remegni, mikor töltöttem a fegyot, és bemászott az enemy az ablakon, 24 killnél..Azért ha mondjuk, kijön a Cod7 lehet hogy átmennek oda a csalók
Bár azt nemhiszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest