- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NFree
addikt
válasz
kovsol #25947 üzenetére
Az a baj az angollal , nem kicsit bajba vook , ezért nem guglizom , mert nem értem a választ a gugli fordító , meg szerintem nem éppen tökéletes olyan emberkének mint én mivel , lehet még akkopr sem értem
(#25948) Undoroid
ő fraps nem hinném , mert régebben nem volt gond , sokáig ment gond nélkül de egyszer elkezdte ezt a hülyeségat azóta nem akar , az istenér sem , se xp se vin7-alatt , menni rendesen pedig már raktam ujra a gamét patch-eket , pb-t s nem akar .
de megpróbálom amit itt irtok aztán meglátjuk. -
SipiBcs
őstag
válasz
kovsol #25887 üzenetére
Szerintem meg fut a szerveren a violation. Rendszerbe van kapcsolva, ha egyszer már kidobta csalással valamelyik violation szerver, akkor bekerül egy listába és többet ezzel a keyyel nem tud felmenni olyan szerverre ahol fut ez a program.
Gabre: neked vagy lenyúlták a key-edet vagy buktál valamelyik szerveren.
-
GAbre
veterán
válasz
kovsol #25887 üzenetére
Nem vagyok a bann listán,haveroméké a szeró már vagy 2 éve járok rá...
Még ha tényleg csalnék,akkor se dobnának ki...
És annyira nem gyors az admin,h abban a pillanatban,ahogy betöltött a pálya kidob!
Behúzza a pályacsíkot(töltés),és aztán már csak ez a fekete képernyő fogad,
Vagy server disconnect! -
dnelb
veterán
válasz
kovsol #25489 üzenetére
Hát igen ez a yitch gyerek elég jó fps configokat csinál
Mikor kijött a cod waw átmentünk megnézni a cod4es klánnal, persze egyből szedtem le hozzá a yitch cfg-t
, de olyan dolgok voltak benne megcsinálva, áhh.. Pl kiszedte a játékból a dobozokat meg az ilyen fa tárgyakat . Csodálkoztam hogy miért mondják pubon mindig hogy whzok, hát azért mert igazából dobozokon át lőttem le őket. Meg volt egy másik, mentem volna előre és felakadtam a semmiben, elkezdem szidni a játékot tsen, erre mondják a többiek hogy egy baszott nagy szekrény van előttem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kovsol #25261 üzenetére
De, gondolkodtam már Core i7-esen is, csak pénz kéne hozzá.
Bár, ha jó árban eltudnám passzolni a mostani félkonfigot...Csak valszeg. senki nem venné meg annyiért, amennyit ér... Bár most így egy kis finomhangolás után már 100 fps körül szaladgál, ami azért nem piskóta egy s478-as géptől... -
Uncle Ben
csendes tag
válasz
kovsol #25071 üzenetére
Nem bántásképpen írtam, félre ne érts, csak én lassan 2 éve csak sd-zek, meg esetleg ffa (természetsen promod). Régen én is tdm-t toltam, még amikor kis kezdő voltam, de már lassan 2 éve csak sd-t nyomok, jobban tetszik, van értéke az életednek, ha meghalsz ki kell várnod a kövi kört. Warozni is sd-n sokkal élvezetesebb szerintem, ott rengeteg számít a helyezkedés, a társaid stb stb
.
-
Phvhun
őstag
válasz
kovsol #24905 üzenetére
Én már szerintem bőven a 10.000-et súrolom alulról ha az összes codot és a quake3-at nézzük együtt, és nagyon gyakori hogy az egész szerver kikiált csalónak.
Tényleg nagyon sok olyan dolgot csinálok ami egyszerűen hihetetlen, ugrálok rá emberekre egyből lőve, úgy, hogy nem tudom, hogy ott vannak, megérzésből tudom hogy ki hol van, fejből tudom az összes spawn helyet, sorolhatnám..
Ürítem ki sorban a szervereket ha épp jó kedvem van ilyen laza 50/20 50/10-es statokkal, és racionális érvekkel sehogyse lehet meggyőzni a többi játékost hogy nem csalok.
És az a durva hogy amikor ez nem tetszik nekik akkor feljön az önkéntes helyi jótevő és bekapcsolja az aimját mert hogy ha én "csalok" akkor ő is.
Ha meg én mondom rá így valakire hogy csal, mert ennyi tapasztalattal azért már elég nagy biztonsággal meg tudom mondani, akkor kussoljak.
Na kb ennyi.
-
Krisinto
őstag
válasz
kovsol #24905 üzenetére
Mi van veled?
Ember,én szépen írtam le mindkét hszem feléd...
Ha ideges vagy menny fuss két kört,és megnyugszol!
Mit kell ilyenen felkapni a vizet?
Én csak arra gondoltam,hogy nem biztos,hogy csaló egy illető,ha jól játszik,ennyi.
De látom veled nem lehet kulturáltan beszélni...szerk: De az elején nem írtad le,hogy mindenki azt állította,és,hogy be is vallotta...
-
Krisinto
őstag
válasz
kovsol #24901 üzenetére
De akkor vádaskodj csak,amikor van bizonyítékod!
erre szoktam azt mondani,hogy használj uav jammert,és dead silenc-et,ha ezek után is ezt csinálja,akkor csaló!
Láttam már pár játékost war közben,akik elég furán játszottak és mégsem csaltak,csak egyszerűen mindegyikőjük játékideje 1000 felett volt!HRS clan szerverre jár fel valaki?(HC/HQ,vagy promod)
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24806 üzenetére
Szia!
Nagyon OFF!
Nem kell törődni a piszkálódással...Akinek erre van energiája az élje csak ki magát ezen!Sajnos mostanában (is) ilyenek vagyunk!Viszont azt nagyon kétlem,hogy rendelkezik hasonló képzettséggel...
OFF vége!
* * *
Jókat zombiztam az utóbbi napokban és két nap után elértem az előkelő 29.helyezést!Tegnap előreléptem egy nagyot:
Nagyon sokat toltam és meg is lett az eredménye!
Az előbb is játszottam,de a csapatmunka nagyon csapnivaló volt,mert senki nem vállalta be a Medic-szerepét!
Pedig egész jó fegyverarzenálja van!Így eléggé megnehezült a dolog!A Zombik pedig jöttek ám nagy csordákban!Tegnap (is) például egy C4-es meglepetéscsomaggal egyszerre 21 Zombit küldtem át a másvilágra!
Jelenleg a LvL 125 vagyok kb. 21óra összjátékidővel!
-
Undoroid
őstag
-
válasz
kovsol #24734 üzenetére
szerintem nem is stat fuggo a dolog. ( kb 50-20-as statom volt ,nem egy extra dolog)
Miutan engem kibasztak, haverom (egyben klantarsam is - ket szemelyes fun klan xd ) fellepett , es megkerdezte miert bannoltak .Nem anyazva hanem rendesen . Erre az admin ot is perma bannolta ...
Szal gyanitom pofara megy ott . -
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24711 üzenetére
Szia!
Még nem csatlakoztam fel (mindössze csak rákerestem/rálestem) oda,de lenne egy jó kérdésem: A szerveren működik a Teamchat?Tehát játék közben hangban tudunk-e kommunikálni beírkálások nélkül?Elég kevés szerveren megy ez a szolgáltatás,pedig igen hasznos lenne...
Teamkill és Killcam van?Egyik sem kellene...már ha ezen van?!
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24676 üzenetére
Szia!
" látom nem apróztátok el " Így van!Osztottunk egymásnak az ólmot,de nagyon...
Ma este ismétlés lesz és talán most egymást erősítve és nem egymás ellen!
" iszonyat durva 28kill 15halál stattal fejeztem be " Ne csinálj belőle problémát!
Nekem volt már fordítva is...Hamarosan meg fogod találni a Neked és az adott pályához a legoptimálisabb fegyverkombót és majd szépen,sorban kapod majd az @nyázásokat...
" mini-uzi " Ak74-U + silencer + deep impact összeállítást próbáltad már?
Komoly pusztítást lehet vele összehozni az ellenség sorai között (Crash,Crossfire)
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24671 üzenetére
Szia!
" én mondjuk iszonyat noob vagyok " Akkor nem láttál még engem szerencsétlenkedni COD4 közben!
" el se merem képzelni milyen lehet fix 250 el játszani " Az előbb kipróbáltam és megvolt a 250!Viszont a " Dual videocard" még nem volt bekapcsolva...
Sokkal gördülékenyebben ment a móka,mint 125FPS-nél...
Az előbb összefutottunk
zalman90-kollégával az Ő kedvenc szerverén!Adtunk egymásnak rendesen!
Holnap dobok egy screen-t a végeredményről!
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24656 üzenetére
Örülök,hogy tudtam egy kicsit segíteni!
Próbáld majd megkeresni a minimum FPS-ed és azt fixáld majd le!Ezután -ha minden igaz- ,akkor gördülékenyebben fog majd menni a játék!Javaslatom a 85FPS kipróbálását!Pár kör játék és,ha nem látsz ingadozást,akkor emeld 10-el és így tovább...
A grafikai részletesség csökkentésével nem fogsz túl nagy eredményt elérni...A felbontással igen,de a TfT monitorok halványak/mosódott képűek lesznek a natív felbontás alatti beállításoknál!
Az élsimítást mindenképp kikapcsolnám,mert az nagyon megfogja a vasadat!
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24654 üzenetére
Nincs mit,nagyon szívesen!Az egyik -korábban már megemlített- ismerősömtől kaptam ezt a tippet! ...is
Köszönöm a dicsérő szavaidat!Megtisztelsz!
-
Stirbi
addikt
válasz
kovsol #24643 üzenetére
Szia, szerintem 35k nagyon jo ár volt azért a vga(hd4850x2) ért és évekig kifogja öt szolgálni, biztos h te is az mellet döntöttél volna
mert 1db hd4850 áravan kb 22k körül
van sok debil hd5870-eket hd5970-eket kötik be cf be stb
én mondjuk 1440*900ban játszom hd4770 el de ez nagyon megteszi, és elötte hd4670em volt az is bőven jo volt, csak 1-2-3ujabb játéknál már kompromisszumokat kellett kötni s kevés ráfizetéssel tudtam váltani
-
zalman90
őstag
-
Undoroid
őstag
válasz
kovsol #24636 üzenetére
Szia!
SP-ben nem számít,de MP-ben elég zavaró tud lenni egy FPS-huszár!
Ez a kép 2007.Októberében készült az akkori gépemen!COD2...
Eléggé komoly eredmény volt akkoriban.DX7-es beállítások mellett!Az egyik ismerősöm már akkor komolyan tolta a játékot és megkértem,hogy vegyen demo-t róla!Ezt az egyik demo visszanézése közben fotóztam ki!Így elég durva lett volna játszani!
Noti: Vannak játékra termett notik is,de azokat a többség nem engedheti meg magának az iszonyatos áruk miatt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest