- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz Undoroid #24889 üzenetére
Ritka az olyan probléma, amiben segíteni szoktam, mostanában különösen sok olyan van, ami már vagy meg lett válaszolva 25ször, vagy egy általános iskolás és minimális google használati tudással 2 perc alatt megoldható.
Nagyon sok embernek segítettem már régi nickemmel, fórumon kívül, ne gyanusítgass te engem ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz kovsol #24905 üzenetére
Én már szerintem bőven a 10.000-et súrolom alulról ha az összes codot és a quake3-at nézzük együtt, és nagyon gyakori hogy az egész szerver kikiált csalónak.
Tényleg nagyon sok olyan dolgot csinálok ami egyszerűen hihetetlen, ugrálok rá emberekre egyből lőve, úgy, hogy nem tudom, hogy ott vannak, megérzésből tudom hogy ki hol van, fejből tudom az összes spawn helyet, sorolhatnám..
Ürítem ki sorban a szervereket ha épp jó kedvem van ilyen laza 50/20 50/10-es statokkal, és racionális érvekkel sehogyse lehet meggyőzni a többi játékost hogy nem csalok.
És az a durva hogy amikor ez nem tetszik nekik akkor feljön az önkéntes helyi jótevő és bekapcsolja az aimját mert hogy ha én "csalok" akkor ő is.
Ha meg én mondom rá így valakire hogy csal, mert ennyi tapasztalattal azért már elég nagy biztonsággal meg tudom mondani, akkor kussoljak.
Na kb ennyi.
-
Phvhun
őstag
válasz freestailo #25041 üzenetére
Akkor ez nem a te játékod.
-
Phvhun
őstag
Nem tudjátok véletlenül hogy a Ghost recon 3 (advanced warfighter) játszható multiban ?
-
Phvhun
őstag
válasz kispista92 #25062 üzenetére
Pistikehosting ftw
-
Phvhun
őstag
válasz freestailo #25076 üzenetére
Én ugy mondanám, hogy cod2-t csinál belőle, quake3 gyorsasággal.
-
Phvhun
őstag
-
Phvhun
őstag
Rosszul keresek, vagy tényleg nincs olyan magyar promodos ffa, tdm szeró, ami nem onlysniper, és általában 8 játékos van jelen?
Ez lenne az ideális számomra.
-
Phvhun
őstag
válasz Undoroid #25134 üzenetére
Most látom csak aláírásodat, szerintem inkább http://www.youtube.com/watch?v=-tOUsgDXUMU&feature=related
-
Phvhun
őstag
válasz mar1boroman #25808 üzenetére
Nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest