- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Csokishurka #1792 üzenetére
Régen (10-15 éve) nekem is elég volt ennyi, de teljesen más volt akkor minden. Manapság habár utálom a csilli-villi bugyutaságokat, de nekem igen is sokat dob a játékon hogyha küldetésekkel plusz feladatokat is kapok és ezzel plusz célokjaim vannak amiket szeretnék elérni. Önmagában public szerveren TDM vagy HQ...stb. is nagyon jó és szórakoztató, de arra én hamarabb ráunok mintha küldetésekkel extrázva van még a játék.
WW2-ben pont ez a Sturngewehr pottyant először nekem, büdös nagy mázlim volt vele.Ennek ellenére volt több fegyver amire fél évig-évig vártam mire lejött és idegesítő volt hogy sosem jön, még is igyekeztem minden esetben gyűjteni minél több dobozt hogy több esélyem legyen megszerezni. Ez pedig elég jól jön, hogy folyamatosan van plusz célom játék közben.
Prestige meg oké, lehet hogy tényleg nem 1-2 hét, de legyen 2-3 hónap. Kimaxolod, de már a max szint előtt jóval megvan minden fegyvered, azért az olyan sokat nem ad hozzá, vagy legalábbis korábbi játékoknál nem adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest