Hirdetés
- Extrém teljesítmény fölé viszi új csúcs-Radeonját a Sapphire
- Nem működik az Intel processzoros Macekkel a Touch ID-s Magic Keyboard
- Drágulást vár a memóriapiacon a TrendForce
- Egy 10 gigabites LAN port is helyet kapott a TerraMaster új nyolclemezesén
- FireCuda szériás külső meghajtókkal bővíti portfólióját a Seagate
- [Re:] Nem működik az Intel processzoros Macekkel a Touch ID-s Magic Keyboard
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Hét színben kerül piacra az Apple M1 SoC köré épített iMac
- Plazma TV topic
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Hogy látjátok,érdemes előrendelni?
Attól félek,fantáziátlan lesz.Csak kicsi mapok,hentelés,erőltetett cod4,pedig számomra az a korszak elmúlt,már a remake is csak azt,hozta,hogy elég volt ebből ennyi.Hiányzott a modernség,változatosság.Félek,hogy nem kapunk sok újat,modernet,érdekeset,csak ami "vótmá"...plusz régi dolgok visszajövetele,gránáteső,GL,Bunnyhop,nem lesznek operátorok extra képességekkel,de ekkora mapokra minek is?
Jól érzem?Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 Xiaomi MI 9T 6/128
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LorenzoHUN #153 üzenetére
Augusztus 1. - Multiplayer bemutató, érdemes lehet megvárni. Addig még nem tudunk a játékról szinte semmit.
Live-Die-Respawn
-
Kíváncsi leszek én is.Pont a beta kezdetére érek haza nyaralásból...
Gondolom publikus nem lesz...
Legalább a BO4-eseknek járhatna.Plusz morci,hogy előrendelésre nekem semmitérő BO4 blackout tartalom a jutalom,nem valami extra az újbaPap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 Xiaomi MI 9T 6/128
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LorenzoHUN #156 üzenetére
COD Open beta az nagyon ritka. Talan egy vagy 2 volt amire emlekszem. En mar elorendeltem a jatekot, de aki ki akarja probalni az biztos talal helyet ahol kodot lehet majd nyerni, vagy max par szaz Ft-ert lehet majd venni ebayen.
Live-Die-Respawn
-
shotika
senior tag
Mondjuk azt, hogy "forradalom" lesz újítások terén, a Ghosts idejében már ellőtték egyszer. (borítóra ráírt "újra alkotott multiplayer", új grafikus motor - még mindig röhögök)
De azért kiváncsi vagyok. Arra is, hogy a megjelenés után 3 hónappal lesz-e még játékos.Shotiii#2629 GTX 2060S, 32Gb DDR4, i5-9600KF
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem hivatalos infók:
- Map count(keep in mind these are estimates): 6-7 gunfight maps, 4 large maps, 12-15 normal maps
- There is a perk called Pointman that turns your killstreaks into scorestreaks
- Right now IW are testing for the winner of a BR game to earn a bonus rare supply drop
- The Red Tiger camo is back
- Shipment and the showers from gulag are the only remakes in multiplayer right now
- Aniyah is the name of one of the large multiplayer maps
- There is a mode similar to team defender
-Create a class has been added to battle royale. There are objectives around the map and if you complete them you get the loadout you created
-There is more options in custom games than ever before
-Akimbo is a weapon perk and right now is only for pistols
-The large maps have 5 flags in domination, the normal maps have 3 as usual
Live-Die-Respawn
-
melega
senior tag
válasz
GhostPetya #3 üzenetére
Ugyanaz a sok évesformára vágott gyorcsomagolt előrefőzött Cod, Battlefield játék után nekem sem kell.
A CoD WWII volt az utolsó.
Jó volt, élvezetes volt, de ennyi volt -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GhostPetya #166 üzenetére
Azokat én PVP-ben nem sokat toltam, csak már jóval a megjelenés utáni években. Így nagyon nem találkoztam akimbós settinggel. Hálisten.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A nagy pályák 40 fősek lesznek úgy tűnik. [link]
Live-Die-Respawn
-
Deck
nagyúr
Tudja valaki ha a COD-ba sokkal kisebb mapok vannak mint egy BF-ben, járművek, rombolhatóság stb.. Akkor megis hogy lehetséges, hogy a BF5 mellett a COD úgy néz ki mint valami ezeréves játék? Pedig a kisebb mapok miatt éppen, hogy ennek kéne szebbnek lennie nem?
PlayStation 5 & Sony Bravia XH90
-
a mapok méretének nem sok köze van a grafikus motorhoz.
Napjaink egyik lekiforrottabb és legjobb motorja a Frostbite ami BF alatt dübörög. Szinte minden játékukat erre az enginere építik, ezért vissza jön jócskán az ára a fejlesztésnek. ( pl Battlefrontok. Battlefieldek, Mirrors edge, Mass Effect, PvZ , NFS,stb...)Míg az IW engine kizárólag COD.
Egyébként jelenleg 2 motort használnak a Black Ops alatt az IW engine egy módosított verziója megy.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
Call of Duty website suggests there could be a beta coming for Modern Warfare: [link]
Olvasd el legújabb játékbemutatóm! https://logout.hu/cikk/egy_csodaszep_szerelmes_utazas_haven_bemutato/az_alkotokrol.html
-
Tomko78
őstag
válasz
LorenzoHUN #153 üzenetére
Miért ez a csillám ponis Cod Bo 4 jobb ? hát 15 éves német kisgyereknek biztos bejön a BO4 , azért látszik kezdenek leszokni erröl a falon repkedésről meg hasonló dolgokról ,de anno a Cod nem mindig is arról szólt hogy csak hentel az ember , ha mászkálni kell akkor úgy is ott a BF , mondjuk az zavar jobban engem hogy már csak a rendszerükben lehet megvenni a játékot , PC máshogy nem lehet sajnos
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, a ki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GhostPetya #179 üzenetére
Animációs elvileg, sivatag felett repül a kamera!444négy
Live-Die-Respawn
-
-
SZKEBE75
senior tag
Ez egy teljesen más COD lesz mint az eddigiek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Monitorokon némi gameplay látható.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #185 üzenetére
Meresz pletyka, hogy ma indul este egy meglepetes beta.
Live-Die-Respawn
-
-
válasz
GhostPetya #187 üzenetére
BTW a Precision Edition-t látta valaki, hogy hol lehet előrendelői? Még mindig csak a Standard Edition-t látom mindenhol.
Olvasd el legújabb játékbemutatóm! https://logout.hu/cikk/egy_csodaszep_szerelmes_utazas_haven_bemutato/az_alkotokrol.html
-
Deck
nagyúr
válasz
GhostPetya #188 üzenetére
Azt mondtad nem fogod előrendelni..
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 & Sony Bravia XH90
-
-
Kicsimix
őstag
Tehát akkor mikor indul a stream?
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kicsimix #192 üzenetére
43 perc elvileg fa@om tudja ki
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...
-
Kicsimix
őstag
válasz
jozefgucci1 #193 üzenetére
Csak a magyar IGN-nél ilyen retardáltak, hogy este 11-re írják?
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
GhostPetya #188 üzenetére
Ha látsz valahol, linkeld már be légyszi, lehet engem is érdekelne.
Még nem tudom, hogy digitálisan vegyem-e, egy szép kiadást szívesen feltennék a polcra, másrészt viszont utálom a lemezeket.
Console gamer
-
válasz
SH4D0W2011 #197 üzenetére
Jól van, megosztom ha találok.
-
SH4D0W2011
őstag
-
válasz
SH4D0W2011 #199 üzenetére
Jó volt a trailer, bár itt-ott azért húztam a számát az animáción. De tetszett azért.
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Nem működik az Intel processzoros Macekkel a Touch ID-s Magic Keyboard
- Politika
- Arch Linux
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- [Re:] Megnyerő küllemmel futott be a Garmin Venu 2
- Steam topic
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- ASUS ROG-STRIX-RTX2060-A6G-G ELADÓ!
- Intel i7-3610QM
- HP Pavilon x360 14” FULLHD 2:1 Tablet UltraBook • i5 4x3.40 GHz • 8GB • 256GB SSD • szinteÚJ
- MINING RIG —430mhs—/ASUS TUF RTX 3090/ASUS TUF RTX 3070*2/ZOTAC RTX 3060ti*3/
- − 77% THINKPAD T450, 14" HD+ MATT, i5-5300, 8/256SSD, US.LED, 5h dupla akku , 1.6kg, 6HÓ GAR "A+"
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest