Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
DonThomasino #12899 üzenetére
SO Mission-ök vannak csak benne, illetve egy új mód (szintén spec ops): Chaos mode.
-
DonThomasino
veterán
válasz
tupacamaru #12898 üzenetére
Nincs benne multi map?
Akkor milyen? -
Jovanny2
őstag
válasz
Con Troll #12892 üzenetére
Szinte biztosan lehet, de csak az idő fog emelkedni, azaz 3x2 óra...így logikus. Próbáld ki, max. vesztesz 1 tokent. A végén már semmi jelentősége kb. Végtelen számút lehet gyűjteni, mert XX. prestige után is lehet presztizselni, csak XX.pr. 0.szint lesz, próbáltam.
-
Tom3k
csendes tag
Segitség!!!! Nem működik az mw3.Conectin to online servic-töl tovább nem tudok jutni! Akit tud valamit irjon köszi.
-
AAntii
őstag
Benevezek én is a "versenybe" egy gyöngyszemmel:
A moabhoz szükséges koncentráció/játékstílus/skill belőlem hiányzik. Ez a bajom az sd-vel is. Megyek egy jó kört, utána a következőben abszolút nem tudom figyelni és elsőként ölnek meg.
A harmadik dlc a multizóknak nem sok örömöt okoz, ellenben a 10-én megjelenő negyedik nem lesz rossz. Kár, hogy ebben a sorrendben adják ki, kb. egy hónappal a BO2 előtt. Ha mindenki megy black opsozni, akkor még úgy se fogja beadni a pályákat, mint jelenleg, pedig már most is van olyan, hogy a dlc-t ki kell kapcsolni, akár dominationnél is, hát még mondjuk team defenderben. Szerintem baromi rosszkor adják ki, pedig ígéretesnek tűnik.
-
csaba951
veterán
válasz
DonThomasino #12890 üzenetére
Én kockázatvállaló típus vagyok. Abban a helyzetben amit leírtál, gondolkodás nélkül megvenném az orosz kulcsot, és aktiválnám. Egyszerűen azért, mert senkit nem bannoltak még ezért. Tehát nagyon kicsi az esély, hogy pont velem kezdenék. Viszont az előny most azonnal jelentkezik, mert azonnal, sokkal olcsóbban tudok vele játszani.
Ha rászánod magad, akkor viszont azt a tanácsom, hogy még most csináld meg! Azért mert a Steam szempontjából most jön az év legfontosabb időszaka. A karácsonyi akcióban csak úgy dől hozzájuk a pénz. Ha most bannolnának, akkor még tele tudnád sírni a médiát (Facebook-ot biztosan!), hogy a Steam elvette tőled a fiókodat, rajta a kedvenc játékoddal. Ez rengeteg átlagembert elijesztene a Steam használatától, így ők nem is vennének semmit az akciókban. Ez a veszteség pedig egyáltalán nem áll arányban azzal a pár vacak dlc-vel, amiért végső soron fizettél. Igaz nem annyit, amennyit ők szerettek volna, de legalább nem töltötted le ingyen. Ez pedig nagyon nem mindegy az Activision-nek.
A MW3 megjelenése után 2-3 nappal mégiscsak beletették az angol nyelvet az orosz változatba. És ezt tuti biztos, hogy nem az orosz játékosok miatt tették. Egész biztosan elárasztották az ügyfélszolgálatukat a panaszkodó amerikai, angol játékosok. Ők pedig, könnyen lehet, hogy nem vették volna meg az 1 év múlva megjelenő következő részt, és esetleg a környezetüket is erre biztatták volna. És ezt nagyon nem akarja a cég.
(#12891) wwenigma
>Most akkor mivan?Én már nem kulcsozom, de csupán csak azért nem, mert időközben meg tudtam oldani az orosz Steam Store-ból való vásárlást. Tehát átálltam én is a gift-ekre, de nem az új SSA miatt. Ha nem tudnék vásárolni (Steam), akkor biztosan ma is kulcsokat vennék.
-
Con Troll
senior tag
Ha prestige váltáskor kapott token-eket összegyűjtöm, akkor meg tudom majd azt csinálni, hogy egyszerre 3-at használok fel pl. dupla XP-re?
Eddig mindig egyből elhasználtam az éppen felszabadult tokent, így nem tudtam még kipróbálni, hogy egy adott itemből lehet-e többet is unlockolni egyszerre. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csaba951 #12889 üzenetére
Na akkor a szép hsz-ed első felében elmondod hogy steam store-ra vonatkozik (ahogy feltételeztem
) a masodikban pedig azért ráijesztesz a kulcsaktivalasra is. Most akkor mivan?
DonThomasino: giftet vegyél, az a százas, a következő ruszki AAA játék meg kulon accra és kész.Én DLC-bol megvarom az akciot, DLC3 ugyse ad semmi jot.
Blackops2 meg amugy is drága, ruszkiban is 7e körül mérik.
-
csaba951
veterán
Jobb ha erre nem veszel mérget! A Steam igenis szisztematikusan feltérképezni a vpn hálózatok kimenő címeit. Elég jó címlistájuk van ma már, és egyre csak bővítik. Tehát 100%-ban tisztában vannak vele, hogy vpn-t használsz.
Retorziót elsősorban a Steam Storban vásárlókkal szemben alkalmaznak. Mármint ha vpn-en keresztül vásárolsz, nem a lakhelyednek megfelelő Steam Store-ból. Érdekes módon az USA ip címeket gyűjtik össze, tehát az USA-ban való vásárlást akadályozzák keményen. Az orosz (vpn) ip címekkel nemigen foglalkoznak, számomra ismeretlen okokból. A retorzió egyébként az, hogy a fizetésnél sikertelen lesz a tranzakció. Tehát nem kerül hozzád a játék, igaz a pénzedet sem vonják le.
Call of Duty - Black Ops II orosz kulcsért ne nagyon törjétek magatokat, ha Magyarországról akartok vele játszani. Teljes régiózárat kaptak a dobozos változatok, így csak Oroszországból aktiválhatóak és játszhatóak.
Viszont úgy nézz ki, hogy a Steam Store-ban megvásárolt példányokra ez nem vonatkozik. A gift-ben kapott vagy trade-lt játékot lehet majd aktiválni, lehet vele játszani Magyarországról is. Persze ez még változhat, de most még így van. Az előzetes tájékoztatás alapján az angol nyelv alapból benne lesz az orosz változatban.
Ha gift-et aktiváltok, azzal nem vétkeztek az új SSA ellen. Ebből biztosan nem lehet semmi bajotok. A VPN-es kulcs aktiválás viszont akár a fiókotok elvesztésével is járhat. Igaz, erre még nem volt példa, de benne van a pakliban.
Sajnos a gift-eket sokkal nehezebb felhajtani, mint a kulcsokat. És mivel nem igazán van árverseny, sokkal drágábbak a kulcsoknál. Meg persze ott van a veszély az első 30 napban, hogy pénzügyi visszaélés miatt leszedik a játékot a fiókról. Ha ezt az időszakot "túléli", akkor már megmarad.
-
albert8
veterán
MOAB!!!!!
-
válasz
albert8 #12881 üzenetére
VPN -en keresztül sem tudhatják, hogy vpn -t használsz. Elég komolyan titkosított. Lényegében az orosz manki és a te géped között egy direkt kapcsolat lesz, ip címed pedig orosz országból kapsz. Max. ha a szolgáltatót ismerik és az általuk használt ip címeket akkor. De a meg már nálam a "fejvadászat" tipikus esete.
-
albert8
veterán
Ez játék függő, de mw3-nál csak aktiváláshoz kell vpn. Tehát, ha ott beaktiválod akkor nincs gáz, viszont ha itthol / ugye itthol csak vpn-el lehet/ akkor feltételezem a steam látja és hopp volt, nincs játék. Accot csak akkor szoktak bannolni/ steam accot/ hogyha elkövettél valami komoly szabálysértést. Mondjuk acc lopás, áruházban csalás, meg ilyenek.
-
AAntii
őstag
Úgy kell felfogni a dolgot, mint egyfajta fogadás. Az ember feltesz mondjuk 4 ezret az orosz/ukrán verzióra és vagy nyer vele 8 ezret, mert nem tiltják ki, vagy veszít vele 4-et, mert kitiltják. Hogyha esetleg a kitiltás igazolódik be, de akkora hatékonysággal történik, mint a csaló játékosok szűrése, akkor a lehetséges tiltás ellenére sem kell aggódni, beletelik 1 évbe is, ha egyáltalán.
Természetesen olyan account esetén, amin egynél több játék van és sem rizikóznék.
Ha abból indulunk ki, hogy a csalók csak azt a játékot bukják, amivel csaltak, akkor lehet, hogy csak annak lesz annyi, amelyiket vpn segítségével vetted. Persze lehet, hogyha a pénzügyi érdekeik így diktálják, márpedig ez a helyzet, akkor sokkal szigorúbbak lesznek a szabályszegőkkel szemben, mivel a cheaterek esetében nekik lényegében csak erkölcsi káruk származott, konkrét dollárosítható nem.
A gift erre természetesen megoldás lehet, mivel ahhoz végképp semmi közük, hogyha a rengeteg ukrán barátom küldi a játékokat nekem ajándékként, hacsak a giftekhez nem dolgoznak ki olyan szabályt, hogy ajándékozni csak steam régión belül lehet.
Hozzáteszem, ha nem lenne tele csalóval az egész játék és ugyanazt a támogatásra lenne az embernek lehetősége (pl. elite), mint más platformoknak, akkor szerintem a jelenleg ukrán kulcson gondolkodók töredékének a fejében fordulna meg a külföldi kulcs vásárlása, vagy ha mégis de nem lenne rá lehetősége, belátná, hogy a fene egye meg, drága, de megéri. -
albert8
veterán
válasz
DonThomasino #12872 üzenetére
Ha benne van az EULA-ban akkor csak nem kamu.
-
válasz
DonThomasino #12874 üzenetére
Höhö nekem meg van MW3 mellet vagy 20 másik játék
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DonThomasino #12872 üzenetére
Fő accountra regelt MW3 esetén én sem ajánlom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino #12870 üzenetére
Kb olyan, mint a városi legenda. Még lehet, hogy hivatalos emberkék rémisztgetik a népet nehogy olcsóbban megszerezd a játékot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DonThomasino #12868 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Találkozott már vki olyannal akit tényleg
BAN oltak ororsz kulcs miatt? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Chereiose #12865 üzenetére
Én épp előrendelésen gondolkodom, csak az a baj a BO is filemásolgatós volt, alapból nem tartalmazta az angol nyelvet - patcheknél 05,-1 nap pihi amig megjöttek a file-ok. Masik accra fog menni természetesen. Kivéve ha előrendelve beesik itthon 9e-re futárral mint az elődje.
-
Chereiose
addikt
A Black Ops II -t sem lehet akkor majd megszerezni így olcsón? Akkor is bannt kapunk? :S
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
albert8 #12859 üzenetére
Nem bannol érte, egészen pontosan NEM tudjuk mire vonatkozik az utalás. Vagy a VPN-es kulcsaktivalasra vagy a steam shop VPN-es hasznalatara.
A hasznalt accok azok nem ezért eladóak, visszamenőlegesen egészen biztos nem bannol... de FPS-t nem vennék használtan ismeretlen eladotol....
-
urbi73
senior tag
Akkor ezért van ennyi MW3 eladó hirtelen itt a PH , Én is itt vettem volna (Használt) 2000 ezer forintért , Gyanúsan olcsónak tartottam , Köszi az infót , Hol érdemes venni , ? Nekem egy kulcs is elég lenne.
-
urbi73
senior tag
Sziasztok Tervezem az MW3 megvételét , Csak az a baj hogy VPN -es , Orosz verzió ,Valahol halottam hogy a VPN miatt tiltás jár ,Igaz ez?
-
Chereiose
addikt
ez a 24/7 playlist marad végleg? Mert elég jó
-
wwenigma
Jómunkásember
Teljesen jo ez a community 24/7 DOMEnation.
-
Petya597
tag
válasz
albert8 #12827 üzenetére
Én is több embernél láttam ilyen Elite title -t PC -n, és bár Én nem próbáltam, de szerintem Prestige Shop -ban lehet "megvenni" Hardened vagy Veteran Package formájában. (Ez a két "csomag" plusz a Regular Package ad emblémát és címet 1 db Prestige Token -ért.)
De aztán lehet tévedek. -
Chereiose
addikt
jaja, ez itt a cod helye
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz
Chereiose #12841 üzenetére
Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni. Én Kinect Editiont vettem, kinect nélkül 41-ért, a megjelenés hetén a slimből. Hátha lesz ilyen okosság az új esetében is. Egyébként itt istenkáromlás még a nevét is kimondani, nemhogy tervezgetni a megvételét, úgyhogy hagyjuk a témát.
-
Chereiose
addikt
Milyen 40-50 az új xbox?
inkább 80-100 ezer Ft.... Amúgy meg ha az embernek van egy jó gépe, vagy akár közepes is, fölösleges most egy X360-at venni, mert 1-2 év is itt az új xbox.... -
Jovanny2
őstag
válasz
wwenigma #12839 üzenetére
Már megint kezded?
Nem unod? Már nem kell sokat aludnod, és kijön a next gen, akkor meg majd veheted mázsaszámra a hardvereket, hogy lépést tudj tartani a rohanó PC hardverigényekkel.
Te nem érzed egyébként úgy, hogy egyre növekvő hardverigénnyel kiadnak egyre silányabb szoftvereket (Crytek engine számolja a földfelszín alatt a tengert és tsa-i)? Na nekem meg ebből lett elegem, most van egy fix hardverem, amin nem b@sznak át a programozók, hogy megvegyem az őket lefizető hardvergyártó hardvereit. De megértem a Te álláspontodat is, bár nekem elég a 720p egy játéknál.
A noskill aimos megjegyzést meg megtarthattad volna, bár inkább add ki magadból a mérged, nehogy bélcsavarodást, sérvet, vagy faridegzsábát kapj a súlyától. Én sem jövök a noskill admin-nal, bár jót derültem a csevejeteken.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Con Troll #12835 üzenetére
Üdv a klubban, szerettetel várunk.
Ne aggódjatok a kontroller miatt, 10 perc megszokni, és amiért szoktak minket szapulni, az a legális autoAIM.
Én csak ezzel (MW3) játszom, majd most a BO2-vel valamennyit, netre meg ott van a laptop, meg az asztali gép egy GT 210-zel, a Dead Island mediumon fut vele szépen. Csalók nincsenek szerintem (mondjuk a "kvikszkóp" nálam már majdne az), alapból sz@r vagyok, de DropZone-ban verhetetlen.
Jövőre meg jöhet az Xbox 8, ha az is ilyen 40-50 lesz, mint a slim volt bevezetéskor, akkor best buy.
-
Con Troll
senior tag
válasz
AAntii #12831 üzenetére
Én 2 héten belül veszek egy konzolt, valószínűleg box lesz a befutó. PC-t nem akarok évente fejleszteni, csalókkal, laggal bajlódni. Persze a meglévő PC-s játékokat nem kukázom, néha-néha majd azokkal is játszok. A kontrolleres megoldás miatt nekem is vannak aggályaim, biztos, hogy az első pár hónapban nagyon sokat fogok vele szenvedni. De még így is megéri szvsz. Ha jövőre megjelenik a nextgen. box, akkor eladom a mostanit, és pár ezer forintot hozzávágva megveszem az újat, a gond meg le van tudva 5-6 évig. A kontrollert meg majd megszokom.
Remélem..
-
törölt tag
Latom mindenkit folgalkoztat ez a tema
Nos, akkor szerintetek ez csalas vagy nem?( 9.perctol nezzetek.) En azt mondom, hogy nem, de csak erdekelne, hogy mit mondanak a tobbiek?
-
Chereiose
addikt
Teljesen egyetértek mindenkivel. Nekem is volt xbox -ra black ops- om meg mw2, az igaz, hogy sokkal jobb ott mert nincs lagg, csalók stb ( mert ugyebár xbox ra tervezték szinte az új cod okat), de össehasonlíthatatlan az egér és a joy.... Joy al épphogy lelősz valakit, PC-n egy jó egérrel aprítasz....Mondom, egy a gond a PC-s COD-okkal, hogy ezek már XBOX-ra vannak tervezve...és a pc-s port elég kaki...
-
AAntii
őstag
válasz
#49553920 #12829 üzenetére
Boxon véleményem szerint csak hardveresen lehet csalni (átalakított kontroller, amivel pl. az mk14-gyel is úgy tud lőni, mint egy rapid fireos mp5-tel, persze lehet azon vitatkozni, hogy ez csalásnak számít-e egyáltalán, számomra igen). A boxot megvette x éve a gazdája és azóta nincs rá gondja, nem kell videokártyát satöbbit néznie és persze vennie, hogy megfelelő minőségben élvezze a játékot, ennél a játéknál megkapta az x-boxot az elitet, ami valamilyen szinten mégiscsak plusz, igaz fizetnie kell érte, de a dlc -kért nem és mikor megjelenik a bo2, akkor az emberek úgyis a következővel fognak nagyobb tömegben játszani.
Ha lenne megfelelő egeres megoldás a boxhoz megfizethető áron és jó minőségben, akkor már valószínűleg én is váltottam volna, de gondolom sokan vagyunk ezzel így.
Tehát ha valaki csak egy játékkal játszik, annak számára olcsóbb, jobb szolgáltatást kap és nem kap agyvérzést a sok csaló nyomoronctól. Aki egérrel szokta meg az fps játékokat, annak szerintem még nem alternatíva, mivel sok éves egeres múlt után például az én kedvemet elvenné az, hogy konzolon hónapokig csak halni járnék fel a szerverekre, lobbykba.
-
törölt tag
Bocsanat, hogy uj hsz-be kerdezem, de twitch-en meg videokon is latom, hogy az emberek 90%-a xbox-n jatsza az mw3-at. Miert van ez?
-
törölt tag
Valaki a jelen levok kozul tudna nekem segiteni, megpedig, hogyan lehet megszerezni ezt a title-t ha meglehet. Tudom google a baratom, 1 oran keresztul keresgeltem es valahol azt irjak, hogy meglehet mashol meg azt, hogy nem.
-
BMWFan
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Amúgy mi ez a 24/7 playlist-es szavazás, amire szavazásra buzdítanak a főmenüben ill. facebookon? Amelyik map nyer, az lesz folyamatosan, egy héten keresztül?
-
Con Troll
senior tag
Én dél óta játszottam vele idáig, 4 csalóval ( =nyilvánvalóan aimbot vagy wh) találkoztam csak. Persze lehet, hogy volt több is, de azok nem voltak annyira feltűnőek.
-
Chereiose
addikt
Hát a legjobb ha el sem indítjátok.... Én sem akarom felhúzni magam miatta, van sok más játék még ezen kívűl. Asszem elfoglalom magam a Batmannel
-
v!ct0y
veterán
3 kör 4 csaló. Uninstall
-
AAntii
őstag
Sok a csaló, az tény, mint ahogy az is, hogy olyan ez a program, mint a mondóka szerint a kés, villa és az olló, nem gyerek kezébe való.
Sajnos igen, bár én most konkrétan az admin programra gondoltam, de érhtetjük az egész játékra is. Érdekes üzleti stratégia beengedni a sok csaló ingyenes hétvégén, utána pár nappal kiadni a fizetős dlc-t azoknak, akik végigszenvedtek 2 napot a nagylelkűségük miatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csodálom a mazochizmusotokat, hogy még játszotok ezzel a játékkal.
-
válasz
tupacamaru #12809 üzenetére
Kedves Tupacamaru!
Mikor feltelepítesz egy játékot általában elfogadod az End User License Agreement, azaz végfelhasználói lincencszerződés, vagy másképp végfelhasználói engedély. Amikor az én gépem a hoszt (gyakorlatilag az én gépem a szerver) abban az esetben elfogadod az én End User License Agreement-em, azaz az én végfelhasználói lincencszerződésem, vagy másképp végfelhasználói engedélyem ami tartalmazza a következőket:
- Ha nem tetszik a játékmódod, akkor indoklás nélkül megválhatok tőle
- Ha csalsz, indoklás nélkül megválhatok tőled
- Ha úgy gondolom, hogy csalsz indoklás nélkül megválhatok tőled
- Ha Lackó az mondja, hogy "ő egy b*****zó" akkor indoklás nélkül megválhatok tőled
-mobal,
Viccet félretéve siralmas a helyzet.
-
laca000
őstag
-
Elég volt ebből a sz@rból a hétvégére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest