Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
Csoffadalom #11599 üzenetére
Sajnos engem se
Az hogy lehet, hogy a banned játékosok között böngészve megnyitottam "Y@u L@ve mE>?" steam profilját (STEAM_0:1:28358066) és vígan multizik? Elvileg ma bannolták. + a "Nyilvántartott kitiltás(ok)" szöveg sincs az adatlapján. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11596 üzenetére
2012-06-20 17:18:42 STEAM_0:0:30162364 Thats what i me & Unnamedplayer - clear aimbot. I cant find "thats what i me" maybe masked name... Bakaara (Domination) Punished
Punished jelenik meg nalad amikor mas riportja alapján bannolták. Ezt 20.-án reportoltam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11593 üzenetére
Valaszolt a facikam, nagy mennyisegu riportot kapnak szoval lassan de folyamatosan nezik, eloszor azokat akikre sok megy. Ma en is fogtam kettőt, egyik szimpla WH és namespoof a masik probalta motion detector moge rejteni.... feleslegesen....
Torry: azon a notin tolod? Az az AMD-s fix fennvan a procihoz vagy ahhoz nem kell? Mer az OROCHI-t probald meg.
-
Torry
addikt
Nincs valami optimalizálás ehhez a játékhoz?
Egyszerűen annyira akad, hogy lőni nem tudok. FPS rendben, olyan mintha a hdd tekerne folyamatosan, megakad 5mp-ként 1mp-re. Már az első játéktól. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11588 üzenetére
Asszem megvagy.
Hát, voltak furi neveid.
-
albert8
veterán
válasz
Csoffadalom #11590 üzenetére
Hol reportolsz?
-
albert8
veterán
válasz
Csoffadalom #11588 üzenetére
Ird le, hogyan reportolsz és aztán segit neked a srác, hogy mit csinálsz esetleg rosszul
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11586 üzenetére
ESL-en mentem pár kört - javaslom mindenkinek - és azt kell mondanom, én egy átlagon aluli pubhero lennék csak... kb. 10ből 6x ugy halok hogy szerintem senki nem tudja hol vagyok... más tészta a tiszta WH és aimbot. Mi a steam neved? Szolok a sracnak hogy nézesse meg a riportjaidat IW-vel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11584 üzenetére
Ma 21 embert bannoltak, összesen 972 banán lett kiosztva... tényleg semmi.
Ha olvasnatok steam forumot, akkor tudnatok, hogy első körben azokat csekkolják akikre több report érkezik, majd azok akikre csak pár esetleg 1-1.
164 reporttal én elgondolkodnék, hogy velem van a baj esetleg.
-
Con Troll
senior tag
válasz
LackoMester #11580 üzenetére
Érdemes ezeket reportolni a reporting tool-lal? Van néhány, amit beküldtem, de több hete unreviewed.
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #11580 üzenetére
böf-be is most sűrűbben villog a chat ablak, pb dobálja kifele a sok kis nyomorultat
-
LackoMester
addikt
az a legnagyobb probléma, h. megkezdödött a szönidő és sok kis sz@r csíra wh csaló kiszabadult az iskolapadból...
-
@rglaaf
veterán
válasz
Csoffadalom #11578 üzenetére
ennyire nem érzed jól magad a játékban miért kinzod magad? keress más játékot ha multizni akarsz van alternativa(cöcö bf3
) de cod4 be pl még mindig rengetegen tolják és ne hogy azt hidd hogy vissza lépés lenne mw3-hoz képest sőt
-
@rglaaf
veterán
válasz
Csoffadalom #11576 üzenetére
az még hagyján hogy sz@r de support még nagyobb katasztrófa, de nem egyedi mindenhol ez van
-
Anfänger
őstag
Hi mindenkinek!
Miért van az,hogy Lobbyból Lobbyba dobál ez a fostalicska MW3?Végigtolok 1-2 mapot,aztán amikor vége a mapnak,teljesen más Lobbyba tesz. Olyankor kick-elnek a szerverröl vagy wtf ?
Sokszor host vagyok,mégis elöfordul ilyen,az hogyan lehetséges?
-
LamaCube
addikt
Ezen a játékon az se segít, ha ingyen adják a dlc-ket... Nagyon kapálóznak, hibát hibára halmoznak a dlc és a frissítések után.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csoffadalom #11571 üzenetére
For free fognak majd jönni. Meglátjuk, a vak is azt mondta.
-
attos71
tag
válasz
LackoMester #11548 üzenetére
Köszi!
Nálam is ez volt a gebasz!
-
@rglaaf
veterán
válasz
albert8 #11560 üzenetére
nem kamu valószínüleg már twitteren is megerősitette
Csoffadalom mw2 map remeake -
@rglaaf
veterán
sálálálá MW3 Terminal Gameplay nah erről van szó mw2 mapokat vissza
-
Csoffadalom
tag
Ez a fos még mindig laggol. Már nagyon unom.
-
Petya597
tag
válasz
LackoMester #11554 üzenetére
Nekem alapból helyenként kevés az FPS (single/spec ops/multi), ezt orvosolta Nekem a patch, a másik patch meg visszahozta ezt a problémát. Lehet egyéni problémám ez, nem tudom.
-
Petya597
tag
válasz
cool13 #11551 üzenetére
Szerintem bekapcsoltad a Color Blind Assist -et (akkor változik meg a fejek felett a név szín).
A kép ködösség mintha nálam is olyan lenne, de a legzavaróbb, amit a mai patch okozott, az az, hogy újból indokolatlanul kevés helyenként az FPS -em. A DLC -vel érkező patch nagyrészt orvosolta ezt a problémát és 15-20 FPS -t növelt átlagban, erre most vissza a "gyökerekhez".. -
Delta×
senior tag
Jelenleg a DLC2 nek globális hibája van még az activision nem aktiválta minden ország számára a játszhatóságot :/ nem tudom mikor akarják aktiválni de már énis várom hogy kipróbáljam a mapokat
-
cool13
őstag
Nálam van gond, vagy változott valami? Mert a játék közben a fejünk feletti nevek színei mások. Az egész kép mintha ködösebb lenne. Nálatok nincs ez?
-
Con Troll
senior tag
Srácok, az mw3sart-os reportokat mennyi idő alatt szokták megnézni? Van pár, amit már majdnem 2 hete beküldtem, de még mindig unreviewed.
-
laca000
őstag
válasz
LackoMester #11548 üzenetére
dánke
-
LackoMester
addikt
Fontos INFO
akinek esetleg olyan problémája lenne, mint nekem volt, tehát a
DLC2 letöltése után a Steam azt jelzi, h. megvan a pályacsomag de a mapok között nemtalálja, nemindithatók ( a DLC 2 multispályák ) , akkor a következő a teendő:Close steam and navigate to - C:\Program Files (x86)\Steam and DELETE AppCache Folder, then restart Steam
ez valószinűleg megoldja a problémát.
Jó játékot uraim, hölgyeim. -
laca000
őstag
A DLC2 mit tartalmaz?
Mert Dominationban új pálya, multiban nincsen, legalábbis nálam..
Két órája játszom, leszedtem, telepítettem, új multi map sehol
-
LamaCube
addikt
Jöttek ingyenes mapok multira???
-
Con Troll
senior tag
Nekem mintha megszűnt volna a host közbeni laggolás. Nem tudom, hogy a frissítés miatt, vagy mert újratelepítettem?
-
LackoMester
addikt
nélam még ez a hibaüzenet sem jelenik meg, szóval gebasz az egész...
-
xrace77
tag
válasz
LackoMester #11535 üzenetére
Ez a hiba?
http://imgur.com/QklCfHa igen (nálam tegnap ezt a hibát adta), akkor itt http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2691046 találod a megoldást, ha nem ez a baja, akkor nem tudom a megoldást.
-
xrace77
tag
válasz
LackoMester #11533 üzenetére
A DLC 2 ben 3 MP map van
-Sanctuary
-Foundation
-Oasis2 Face Off map
-Getaway
-Lookout2 Spec Ops Mission map
-Iron Clad
-Kill Switch+ tegnap lett még két ingyenes Face Off map is
-Erosion
-Aground -
LackoMester
addikt
srácok,
most a DLC2 hány multimapot tartalmaz? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #11528 üzenetére
Jahh, neki mar van steam giftben, de en megvarom inkabb amig közvetlen megkapom a hivatalostól.
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11525 üzenetére
Angel
a mai meccset csak félszemmel nézem, a holnapi az lesz az igazi...Szóval tessék jönni gémelni.[ Módosította: doc ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #11522 üzenetére
Este meccs van vazze !
radi8tor1: Steam ? Az drága.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tupacamaru #11525 üzenetére
Steam?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Nekem nincs meg, kitől vetted??
-
albert8
veterán
válasz
Szerintem még csak nálad van meg
-
Polllen
nagyúr
Az új játék módból a 3v3 nagyon pöpec. És meglepően a mapok se rosszak.
-
cool13
őstag
A tegnapi frissítés után, két HC S&D fordulónak is döntetlen lett a vége, 1:2, 1:3-as állásnál. Mindenki csak pislogott, hogy most mi van. Lehet nincs összefüggés a frissítés és ezt között, de furcsa volt.
-
Polllen
nagyúr
És amúgy valakinek elindul a játék? Mert nálam azt írja ki, hogy jelenleg nem elérhető... Meg amúgy is elég lassú és tré most a steam.
-
albert8
veterán
Na ne copassatok
Tényleg itt a coll 2[link] -
AAntii
őstag
Jó estét az uraknak.
Akinek van valami halvány lila f... gőze, hogy mi volt a mai frissítésben, majd légyszi ossza meg velünk. Köszi!
Aha, van második dlc. Aki megveszi, az kap valami jutalmat, pl. nem fog neki lagolni az esetek nagy részében a játék?
-
Darth11
aktív tag
Ezt anno én is próbáltam, de engem jobban zavart, hogy nem tudja összekombinálni a billentyűzet és az egérmozgást, tehát vagy előre ment vagy fordult, a kettő együtt nem ment
Na addig tartott a COD-os pályafutása, azóta ő filmet néz én játszok és mindenki boldog 2 órán át
-
kribe
őstag
Én is szoktatom a nőm, de morcos lesz mindig mert lelövik, pedig annak idején CS-ben is így kezdte, aztán fejlődött...
-
válasz
LackoMester #11505 üzenetére
Én csak egy videót mutattam. Azt mondta tök élethű és majd kipróbálja. Nem ellenkezem
-
LackoMester
addikt
-
válasz
LackoMester #11503 üzenetére
Én holnap ültetem le MW3 elé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest