Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tammmy
tag
Én igazán ezzel a problémával nem foglalkoztam, de mivel a CadVent-hez a Lindab-on keresztül juthatsz hozzá valószínűsítem, hogy a Lindabos elemekre van kihegyezve (nem véletlenül).
Az 5.0-ás verzióhoz van egy kis leírás, de sajnos angolul:
http://www.lindabventilation.com/dokumenter/cadvent_5_0_manual_en.pdfÜdv.
-
sasb
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem...
Én aránylag kezdő művelője vagyok a CADvent-nek, ez elsősorban azért is van, mert nem tudom, hogy lehet úgymond speciális elemet (normálisan-gyorsan) létrehozni! Arra gondolok, hogy amikor anemosztátot választok, ugye csak a LINDABos termékek jelennek meg. És ha például szeretnék, Shako,Trox, Daikint (vagy akármi mást) választani, és ezt beépíteni a rendszerbe, majd méretezni, hogy ezt hogy lehet megtenni? Erre elvileg tudom, hogy van ilyen ikon, és ha autoCADben létrehozok blokkot, aztán hozzá rendelek valamilyen nyomásesést (adott térfogatáramnál), akkor elvileg beépíthető. Nekem ez bonyolultnak tűnik, meg főleg macerásnak, ráadásul nem is igazán megy. Ezért kérdezem, hogy esetleg mi erre a problémára az egyszerű-elegáns megoldás!
A választ előre is köszönöm!
-
tammmy
tag
Ezt a topicot azon épületgépészeknek és a tervezés iránt érdeklődőknek, illetve művelőknek hoztam létre akik a CadVent prgramot használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest