- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tammmy
tag
Én igazán ezzel a problémával nem foglalkoztam, de mivel a CadVent-hez a Lindab-on keresztül juthatsz hozzá valószínűsítem, hogy a Lindabos elemekre van kihegyezve (nem véletlenül).
Az 5.0-ás verzióhoz van egy kis leírás, de sajnos angolul:
http://www.lindabventilation.com/dokumenter/cadvent_5_0_manual_en.pdfÜdv.
-
sasb
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem...
Én aránylag kezdő művelője vagyok a CADvent-nek, ez elsősorban azért is van, mert nem tudom, hogy lehet úgymond speciális elemet (normálisan-gyorsan) létrehozni! Arra gondolok, hogy amikor anemosztátot választok, ugye csak a LINDABos termékek jelennek meg. És ha például szeretnék, Shako,Trox, Daikint (vagy akármi mást) választani, és ezt beépíteni a rendszerbe, majd méretezni, hogy ezt hogy lehet megtenni? Erre elvileg tudom, hogy van ilyen ikon, és ha autoCADben létrehozok blokkot, aztán hozzá rendelek valamilyen nyomásesést (adott térfogatáramnál), akkor elvileg beépíthető. Nekem ez bonyolultnak tűnik, meg főleg macerásnak, ráadásul nem is igazán megy. Ezért kérdezem, hogy esetleg mi erre a problémára az egyszerű-elegáns megoldás!
A választ előre is köszönöm!
-
tammmy
tag
Ezt a topicot azon épületgépészeknek és a tervezés iránt érdeklődőknek, illetve művelőknek hoztam létre akik a CadVent prgramot használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest