Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Közben lassan végzek vele, így folyamatában már érthető, ami csak belelapozva nem volt az. Illetve máshol azért jelölgetve van, csak pont kinyitottam ott, ami kivétel volt.
De akkor oké, több 1000 alkatrész, itt az Audi SP szett összerakásija, és a ma érkezett Sembo Ford Mustang utánzata, ugyan az a pár lépés. Nyilván ma össze lesz rakva az is, és jön róla pár kép.
-
Neurotoxin
őstag
A fenti Technic Mercedes készletnél, majdnem mindenhol ki van emelve az újonnan beillesztett alkatrész piros kontúrral. A neccesebb részeknél kap egy szaggatott vonalú, szintén piros keretet is, hogy véletlenül se téveszd el. Viszont a hosszú pineknél vicces, ahogyan nyíllal jelölik, hogy akkor most be kell tolni
A Mould King-es Jeddha készletnél is a palacsinta új elemeinek kontingensét ellátták piros kontúrral. Viszont a készülő építményt csak egyetlen nézőpontból láttad az összerakásiban, ami miatt időnként improvizálni kellett és ez hozzáadott az építési "élményhez".
-
Throme
veterán
Akkor csak a festék összetételén múlik, hogy egyik kocka ridegebb, törékenyebb, a másik meg rugalmasabb lesz?
#707sb
Nálam azért elvárás, mert nem egy 10 ft-os játékról beszélünk. Vitrinbe meg minden nem fér be, hogy ne porosodjon.
Arra nincs kapacitásom, hogy minden legót évente szétszedjek, megpucoljak, majd vissza...
A defender ráadásul elő építés óta recseg, akad 2 fokozatban legalább.#712Neurotoxin
Szerintem a defender, G-merci sorrendet tartsd váltó szempontjából, hogy pozitív legyen az élmény
Igaz dizájnra meg pont fordított a sorrend nálam, ah ezt a 2 szettet nézem...#710spiky03
Huh ez elsőre nem volt meg, hogy micsoda.... vasember reaktora lenne?
Láttam már horror filmet, de azért bizar volt, mikor Tony mellkasában turkáltak, hogy cseréljék a "telepet".
-
Throme
veterán
-
Neurotoxin
őstag
Ebayen írtam az elvileg magát hivatalos MouldKing eladónak mondó usernek, hogy az európai (gyűjtő) vásárlóknak fontos, hogy a termék doboza közel hibátlan állapotú legyen. Ajánlottam, hogy tegyék bele legközelebb egy plusz kartondobozba a rendelést.
@Throme: Nagyon fontos nekik a pozitív vélemény (99% pozitív szinte mindegyik eladónál), olyannyira, hogy a fenti, szakadt dobozos rendelésemnél ugyanennek az eladónak semleges minősítést adtam. Kérte, hogy nem-e lehetne, hogy mégis pozitívat adjak neki?Végül a következő rendelésemhez küldött egy 10%-os kupont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest