Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooly
aktív tag
válasz
Alogonomus #1 üzenetére
Az adamantine elvileg a meteor lakebe kerult volna egy plusz l4 cache tile formajaban, ami sajnos nelkule is dragan volt gyarthato, valoszinu a plusz ar miatt maradt ki. Nem gondolom, hogy barmi technologiai akadalya lenne, igy hatha lesz belole valamikor valami konzumer piacra is.
-
NvidiaRTX
őstag
Asse tudom mi az a Kestile.
De nem is kell tudnom nekem meg van a 120FPS-em szinte mindenhol szal a 9800X3D sem kö. -
tibaimp
nagyúr
Remélem asztali piacra is jön majd ilyen megoldás!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Alogonomus #1 üzenetére
Én meg azt hittem AMDnél mekkora ölet, hogy a 3D cache alulra kerül erre kdierül, hogy Intel már előzőleg is így tervezte ezt bevezetni alapból.
-
Alogonomus
őstag
Eredetileg is súlyos hibának véltem, hogy az X3D eredményeit is már látva mégis egy fiók mélyére száműzte az Intel az Adamantine technológiáját. Az a döntés is egy volt az Intel hibás döntéseinek a sorában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest