Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooly
aktív tag
válasz Alogonomus #1 üzenetére
Az adamantine elvileg a meteor lakebe kerult volna egy plusz l4 cache tile formajaban, ami sajnos nelkule is dragan volt gyarthato, valoszinu a plusz ar miatt maradt ki. Nem gondolom, hogy barmi technologiai akadalya lenne, igy hatha lesz belole valamikor valami konzumer piacra is.
https://www.ratingraph.com/
-
Asse tudom mi az a Kestile.
De nem is kell tudnom nekem meg van a 120FPS-em szinte mindenhol szal a 9800X3D sem kö.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
tibaimp
nagyúr
Remélem asztali piacra is jön majd ilyen megoldás!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Ribi
nagyúr
válasz Alogonomus #1 üzenetére
Én meg azt hittem AMDnél mekkora ölet, hogy a 3D cache alulra kerül erre kdierül, hogy Intel már előzőleg is így tervezte ezt bevezetni alapból.
-
Alogonomus
őstag
Eredetileg is súlyos hibának véltem, hogy az X3D eredményeit is már látva mégis egy fiók mélyére száműzte az Intel az Adamantine technológiáját. Az a döntés is egy volt az Intel hibás döntéseinek a sorában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest