- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- RAM topik
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
Mintha kicsit gondjaid lennének a formális logikával. Abból, hogy A-ból következik B, még B-ből nem következik A. Pedig többször ezt a sémát használod érveléseidben.
"léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani."
És? Senki nem állította ennek az ellenkezőjét. Abból, hogy vannak olyan problémák (C hibakezelés), amit egymásba ágyazott if-ek helyett goto-kal érdemes megcsinálni, még nem következik, hogy minden probléma ilyen. Tehát ettől lehet olyan probláma, amit egymásba ágyazott if-ekkel célszerű (vagy azzal lehet) megcsinálni. Hol itt az ellentmondás? Miért kérsz számon olyan állításokat, amit a másik fél nem mondott? Ha én azt mondom, hogy A-ból következik B, akkor miért kéred számon, hogy mért mondok olyan butaságot, hogy B-ből következik A? Én ilyet nem mondtam, meg a többi vitapartnered sem.
-
buherton
őstag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
*leírom ismét, amit eddig leírtam a goto-ról és annak használhatóságáról*
Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép.
Ki mondta, hogy tömegesen kell a goto-t használni?
Azok a nevek C-ben dolgoztak? Nem emlékszem már kikről van szó, csak annyi maradt meg hogy BASIC, meg Pascal?!
Továbbra sem értem, hogy miért kell az almát a körtével összehasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest