Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Teljesen más a programozási filozófiánk.
A goto esetleg hatékony, de semmiképpen nem egyszerűbb. Elég megérteni, hogy mikor mit csinál. Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép. De valahogy meg kell oldani egy adott feladatot.Komoly neveket említettél, de sztem. én is(csak én nem neveztem meg személyeket, csak azt amit alkottak).
Hiába írod le még egyszer az oop nyelvekre vonatkozó gondolataidat. Ettől függetlenül léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani. Attól függetlenül, hogy vannak olyan eszközei, amiket leírtál(azokkal sem lehet mindent megoldani). Erre írtam példának a Java-t, amiben nincs is goto, tehát ott eleve kizárt még a lehetősége is a használatának. Pl. C#-ban sztem. van goto, de sosem néztem meg, mert minek? Én semmiképp nem használom, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest