Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Gabesson
üzenetére
1. A külső do...while-ra nincs szükség (amúgy sem jó, mert a feltételben a szimpla = jel értékadás, nem pedig egyenlőségvizsgálat, ami a dupla == lenne).
2. A belső for feltétele nem jó, mert itt is az i=999 feltételben a szimpla = értékadás. Amúgy sem egyenlőség, hanem <= vizsgálat kellene, és ha 3-jegyű számokat akarsz, akkor nem 0-tól, hanem 100-tól kellene indítani:
for (i=100; i<=999; i++)
3. A for után, de még a nyitó { előtt van egy pontosvessző, ez nem kell ide, emiatt üres a for belseje.
4. A végső feltételvizsgálat és a printf a for ciklus belsejében kellene, hiszen minden egyes i-t meg akarsz vizsgálni.
Szerk.: lassan gépeltem

-
axioma
veterán
válasz
Gabesson
üzenetére
1. hasznald a kod formazast
2. a haromjegyu szamok 100-tol vannak nem 0-tol
3. miert van do es for ciklus is?
4. a for ciklus bentmaradasi feltetele sose teljesul, mert ott <= kene legyen, a while meg akilepesit sose eri el,(*) mivel nem noveled az i-t (na jo 1x de aztan visszaall)
+1. ilyenkor elso teszt hogy kiveszed az if-et, es ha me'g mindig nem ir ki semmit, akkor a kiirasig (feltetelig) el se jut -az nem tunt fel hogy nemcsak hogy nem ir ki, hanem nem is allt le? azt is figyeld
Egy picit kene szerintem nezegetned az alapveto vezerlesi szerkezetek helyes hasznalatat a tankonyvben, jegyzetben, vagy a neten. [Beirhatnank ide a megoldast de azzal nem jegyezned meg melyik miert nem volt jo.](*) Re 6092:
Igen, ezen en is gondolkoztam mert nem is neztem elsore hogy pont egy C-s topikban van egy algoritmikus(nak tuno) kerdes, nalam a hatultesztelos ciklus az kilepesi felteteleskent rogzult me'g pascal idokbol. De teny, tudhattam volna a while-bol hogy az is bennmaradasi, bocsanat a hibaert. Tehat kilep, es leall, csak a 0 nem felel meg a feltetelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Starlink
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest