- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Gabesson
üzenetére
1. hasznald a kod formazast
2. a haromjegyu szamok 100-tol vannak nem 0-tol
3. miert van do es for ciklus is?
4. a for ciklus bentmaradasi feltetele sose teljesul, mert ott <= kene legyen, a while meg akilepesit sose eri el,(*) mivel nem noveled az i-t (na jo 1x de aztan visszaall)
+1. ilyenkor elso teszt hogy kiveszed az if-et, es ha me'g mindig nem ir ki semmit, akkor a kiirasig (feltetelig) el se jut -az nem tunt fel hogy nemcsak hogy nem ir ki, hanem nem is allt le? azt is figyeld
Egy picit kene szerintem nezegetned az alapveto vezerlesi szerkezetek helyes hasznalatat a tankonyvben, jegyzetben, vagy a neten. [Beirhatnank ide a megoldast de azzal nem jegyezned meg melyik miert nem volt jo.](*) Re 6092:
Igen, ezen en is gondolkoztam mert nem is neztem elsore hogy pont egy C-s topikban van egy algoritmikus(nak tuno) kerdes, nalam a hatultesztelos ciklus az kilepesi felteteleskent rogzult me'g pascal idokbol. De teny, tudhattam volna a while-bol hogy az is bennmaradasi, bocsanat a hibaert. Tehat kilep, es leall, csak a 0 nem felel meg a feltetelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- BMW topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest