Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem fogalmam sincs, hogy mit is írtál, de azt látom, hogy nem C kód, debuggerekről meg eddig csak hallottam (és még érthető leírás sincs semelyik használatáról sehol). C-vel sem volt dolgom múlt hétig, csak Turbo Pascallal és Pythonnal (előbbiből emelt szintű érettségiig, utóbbival autodidakta módon), de sose használtam semmilyen debuggert.
Szóval ebben a formában ha csak nem adsz egy leírást a debbuggerek használatáról az alapoktól, nem veszem hasznát egy breakpointnak.
Egyébként megnéztem a gdb-t, de magas.Arra viszont rájöttem, hogy ha a default eset fut le, a c értéke kiürítődik ahelyett, hogy bekérné a getchar() és emiatt a második default futás, hisz a c üres. De hogy az elsőnél miért ugorja át a getchar()-t, azt lenne jó tudni. A c értéke ettől független, az egészen addig a pontig pont annyi, amit a getchar() bekér, amíg a default eset végre nem hajtódik, ott válik valahogy üressé (nincs törlésre utasítás, sőt ha értéket adok neki a printf előtt, akkor az az érték megmarad, de mégis duplán fut a ciklus), majd a ciklus újrafutása mellőzi a getchar()-t. Az alapján, amit a programozásról tudok, ez lehetetlen, egy program nem hagyhat ki csak úgy parancsokat, ha csak utasítást nem kap rá. De itt nincs ilyen, a default esettel vissza kéne mennie a ciklus elejére, ahol a getchar()-nak ismét kérnie kéne a karakterét. De ez nem történik meg egyszer, csak második futásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB i5-14400F 32GB DDR5 Garanciás
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi