- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem fogalmam sincs, hogy mit is írtál, de azt látom, hogy nem C kód, debuggerekről meg eddig csak hallottam (és még érthető leírás sincs semelyik használatáról sehol). C-vel sem volt dolgom múlt hétig, csak Turbo Pascallal és Pythonnal (előbbiből emelt szintű érettségiig, utóbbival autodidakta módon), de sose használtam semmilyen debuggert.
Szóval ebben a formában ha csak nem adsz egy leírást a debbuggerek használatáról az alapoktól, nem veszem hasznát egy breakpointnak.
Egyébként megnéztem a gdb-t, de magas.Arra viszont rájöttem, hogy ha a default eset fut le, a c értéke kiürítődik ahelyett, hogy bekérné a getchar() és emiatt a második default futás, hisz a c üres. De hogy az elsőnél miért ugorja át a getchar()-t, azt lenne jó tudni. A c értéke ettől független, az egészen addig a pontig pont annyi, amit a getchar() bekér, amíg a default eset végre nem hajtódik, ott válik valahogy üressé (nincs törlésre utasítás, sőt ha értéket adok neki a printf előtt, akkor az az érték megmarad, de mégis duplán fut a ciklus), majd a ciklus újrafutása mellőzi a getchar()-t. Az alapján, amit a programozásról tudok, ez lehetetlen, egy program nem hagyhat ki csak úgy parancsokat, ha csak utasítást nem kap rá. De itt nincs ilyen, a default esettel vissza kéne mennie a ciklus elejére, ahol a getchar()-nak ismét kérnie kéne a karakterét. De ez nem történik meg egyszer, csak második futásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Revolut
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest