Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01 #2742 üzenetére
Azt hiszem fogalmam sincs, hogy mit is írtál, de azt látom, hogy nem C kód, debuggerekről meg eddig csak hallottam (és még érthető leírás sincs semelyik használatáról sehol). C-vel sem volt dolgom múlt hétig, csak Turbo Pascallal és Pythonnal (előbbiből emelt szintű érettségiig, utóbbival autodidakta módon), de sose használtam semmilyen debuggert.
Szóval ebben a formában ha csak nem adsz egy leírást a debbuggerek használatáról az alapoktól, nem veszem hasznát egy breakpointnak.
Egyébként megnéztem a gdb-t, de magas.Arra viszont rájöttem, hogy ha a default eset fut le, a c értéke kiürítődik ahelyett, hogy bekérné a getchar() és emiatt a második default futás, hisz a c üres. De hogy az elsőnél miért ugorja át a getchar()-t, azt lenne jó tudni. A c értéke ettől független, az egészen addig a pontig pont annyi, amit a getchar() bekér, amíg a default eset végre nem hajtódik, ott válik valahogy üressé (nincs törlésre utasítás, sőt ha értéket adok neki a printf előtt, akkor az az érték megmarad, de mégis duplán fut a ciklus), majd a ciklus újrafutása mellőzi a getchar()-t. Az alapján, amit a programozásról tudok, ez lehetetlen, egy program nem hagyhat ki csak úgy parancsokat, ha csak utasítást nem kap rá. De itt nincs ilyen, a default esettel vissza kéne mennie a ciklus elejére, ahol a getchar()-nak ismét kérnie kéne a karakterét. De ez nem történik meg egyszer, csak második futásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest