Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem fogalmam sincs, hogy mit is írtál, de azt látom, hogy nem C kód, debuggerekről meg eddig csak hallottam (és még érthető leírás sincs semelyik használatáról sehol). C-vel sem volt dolgom múlt hétig, csak Turbo Pascallal és Pythonnal (előbbiből emelt szintű érettségiig, utóbbival autodidakta módon), de sose használtam semmilyen debuggert.
Szóval ebben a formában ha csak nem adsz egy leírást a debbuggerek használatáról az alapoktól, nem veszem hasznát egy breakpointnak.
Egyébként megnéztem a gdb-t, de magas.Arra viszont rájöttem, hogy ha a default eset fut le, a c értéke kiürítődik ahelyett, hogy bekérné a getchar() és emiatt a második default futás, hisz a c üres. De hogy az elsőnél miért ugorja át a getchar()-t, azt lenne jó tudni. A c értéke ettől független, az egészen addig a pontig pont annyi, amit a getchar() bekér, amíg a default eset végre nem hajtódik, ott válik valahogy üressé (nincs törlésre utasítás, sőt ha értéket adok neki a printf előtt, akkor az az érték megmarad, de mégis duplán fut a ciklus), majd a ciklus újrafutása mellőzi a getchar()-t. Az alapján, amit a programozásról tudok, ez lehetetlen, egy program nem hagyhat ki csak úgy parancsokat, ha csak utasítást nem kap rá. De itt nincs ilyen, a default esettel vissza kéne mennie a ciklus elejére, ahol a getchar()-nak ismét kérnie kéne a karakterét. De ez nem történik meg egyszer, csak második futásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest