Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
cucka
addikt
Dehogynem. Igazából az emberek jelentős része képtelen a legalapvetőbb színvonalon is megtanulni programozni. Az okokat nem tudom, nyilván bizonyos agyterületek fejlettségére lehet visszavezetni az egészet.
Ezt nem negatív beszólásnak szánom, mert mindenki tud mondani olyan, nem tanulható készségeken alapuló területet, amelynek elsajátítására képtelen lenne (pl. művészetek, nyelvérzék, matematika, stb.)Két érdekes cikk (főleg az első vág témába, illetve az ott linkelt "kutatás"):
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- aquark: Flipper PC-n!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..