Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
cucka
addikt
Dehogynem. Igazából az emberek jelentős része képtelen a legalapvetőbb színvonalon is megtanulni programozni. Az okokat nem tudom, nyilván bizonyos agyterületek fejlettségére lehet visszavezetni az egészet.
Ezt nem negatív beszólásnak szánom, mert mindenki tud mondani olyan, nem tanulható készségeken alapuló területet, amelynek elsajátítására képtelen lenne (pl. művészetek, nyelvérzék, matematika, stb.)Két érdekes cikk (főleg az első vág témába, illetve az ott linkelt "kutatás"):
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..