Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mégis mi mást váhatnál azoktól, akiknek segítesz megírni programokat helyettük - hogy később mondjuk egy az egyben bevigyék a te megoldásodat, miközben ők nem érték el azt a szintet, hogy megírjanak maguktól ilyet -, minthogy lelkendezzenek, hogy milyen jó arc vagy te és milyen jó, amit csinálsz.
Engem nem zavar, azt csinálsz, amit akarsz, de hogy helyesen teszed-e, hogy kérdés nélkül full megoldásokat prezentálsz, azt erősen kétlem. A szakmai témától kb. oda jutott a topik, hogy jönnek a nullhsz-es tagok feladatleírással, te meg beírod nekik a megoldást. Ettől még a büdös életben nem fog tudni magától egy programot megírni véleményem szerint, de te lehet, hogy hozzásegíted ahhoz, hogy egy tárgyon átvergődjön valahogyan, amiről lövése nem sok, de majd verheti a mellét az info diplomájára.szerintem is többet ér megírni egy progit, mintha nem válaszolna rá esetleg senki
Ezzel kb. egyet tudok érteni, viszont nem hiszem, hogy ez volna a normális út. Eleve a kérdezőt eléggé pofátlannak tartom, aki bedob egy feladatleírást, hozzá se tud kezdeni, nincs kérdése, csak valami megoldást vár. A cél nem az kéne legyen, hogy a te megoldásoddal átjuttatod őket, hanem hogy eljussanak olyan szintre, amivel meg tudnak felelni a tárgyi követelményeknek, maguktól is képesek megírni, amit kell. Ehhez pedig részükről sok kitartás, szorgalom és tanulás kell, és el kell jutniuk legalább arra a szintre, hogy kérdezni tudjanak. De mint mondtam, azt csinálsz, amit jónak látsz, ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest