Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem teljesen nulláról programozást tanulni, beiratkoztam egyetemre 38 éves fejjjel. Egyelőre nagyon tetszik, már csak azért is, mert teljesen sötét vagyok hozzá.
Szóval belefutottam egy feladatba (beadandó) és próbálom megoldani. A program egy fájlból kap mindenféle paramétert, ami alapján titkosít egy szöveget, amit kiír egy másik fájlba, de nem is ez a lényeg. Igyekszem lebontani kisebb részekre, de már az elején elakadtam. Azt szeretném megoldani, hogy egy szöveget mátrixos elrendezésben írjon ki, de nem sikerül. Egyszerűen csak kiírja egy sorba. Mit rontok el? Eddig jutottam:#include <stdio.h>#include <stdlib.h>int main(){char szoveg[256] = {"eztaszovegetkelltitkositanod"};char tomb[4][7];FILE* ki = fopen("ki.txt", "w");if (ki == NULL) {printf("Nem sikerült megynitni a ki.txt-t! (%d)\n", __LINE__);exit(1);}int i, j, count = 0;for (i=0; i<4; ++i) {for (j=0; j<7; ++j) {tomb[i][j]=szoveg[count];count=count+1;fprintf(ki, "%c ", tomb[i][j]);}}return 0;}Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sorozatok
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest