Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem teljesen nulláról programozást tanulni, beiratkoztam egyetemre 38 éves fejjjel. Egyelőre nagyon tetszik, már csak azért is, mert teljesen sötét vagyok hozzá.
Szóval belefutottam egy feladatba (beadandó) és próbálom megoldani. A program egy fájlból kap mindenféle paramétert, ami alapján titkosít egy szöveget, amit kiír egy másik fájlba, de nem is ez a lényeg. Igyekszem lebontani kisebb részekre, de már az elején elakadtam. Azt szeretném megoldani, hogy egy szöveget mátrixos elrendezésben írjon ki, de nem sikerül. Egyszerűen csak kiírja egy sorba. Mit rontok el? Eddig jutottam:#include <stdio.h>#include <stdlib.h>int main(){char szoveg[256] = {"eztaszovegetkelltitkositanod"};char tomb[4][7];FILE* ki = fopen("ki.txt", "w");if (ki == NULL) {printf("Nem sikerült megynitni a ki.txt-t! (%d)\n", __LINE__);exit(1);}int i, j, count = 0;for (i=0; i<4; ++i) {for (j=0; j<7; ++j) {tomb[i][j]=szoveg[count];count=count+1;fprintf(ki, "%c ", tomb[i][j]);}}return 0;}Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest