Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2 nxp proci totál meghalt az LTO-s kód rátöltése után, újraprogramozni sem lehetett őket. Mondjuk ez lehet más körülmények összjátéka is.
Nuvoton procikon használjuk még, nekem van egy nagyobb projectem amit ha LTO-val fordítok akkor elő tud állni olyan állapot, amikor befagy a cucc, de nem minden fordításkor.
Volt, hogy nyomtam egy "clear"-t az IDE-ben, újrafordítottam ugyanazt a kódot az LTO-val, erre megjavult. Ma fordítottam a tegnapi kódot, tegnap délután nem fagyott, erre ma reggel meg igen. Kivettem az LTO-t, azóta nincs fagyás.
Viszont az LTO-val fordított bootloaderben meg egyszer sem tapasztaltam hibát, igaz az csak 4k, nem pedig 80 mint a főprogram.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest