Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkocy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a nálam okosabbaktól.
Kaptam egy kötelező programot amivel sajnos nem nagyon tudtam mit kezdeni. Többféle módon próbáltam megírni, de kevés sikerrel.A feladat:
Egy börtönben M börtönőr van és M zárt cella. A következő műveletsor szimulálása a feladat. Az 1.
őr minden ajtót kinyit. A 2. őr minden második ajtót bezár. A 3. őr minden 3. ajtót bezár, ha nyitva volt,
és kinyit, ha zárva volt. A többi őr hasonlóan cselekszik. Kérdés, mely cellák ajtaja van nyitva, miután
az n. őr végigment a cellákon?Bemenet
A bemenet két egész szám: a börtönőrök illetve cellák száma (0 < M � 1000) és a minket érdeklő őr
sorszáma (0<n<M) egy szóközzel elválasztva.
Aki tud kérem segítsen, akár tanácsokkal, kódrészletekkel. bármivel. Minden segítségnek nagyon örülök
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest