Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó, nem is értek hozzá, de úgy alakult, nagy szükségem lenne egy programra, amit viszont csak forrásban adtak meg tt.
Linux alatt nem fordul le, kismillió hibát jelez, nem tudtam kibogózni. win7-en a mingw-vel próbáltam, de annak is mindenféle header állományok hiányoznak, pl. wait.h, ptrace.h, stb. Valaki tudna esetleg segíteni a fordításban? V. más valamivel próbáljam? Annak is örülnék, ha valaki simán csak lefordítaná win-es binárisra, abszolút távol állnak tőlem ezek a dolgok, viszont kéne a program
A közzétevőnek már írtam, de még nem jött válasz.
Előre is kössz a bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest