- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton #4746 üzenetére
Akkor nekem anno hulyeseget tanitottak... en ugy tudtam, hogy az i++ azt jelenti, hogy az adott sorban levo minden mas muvelet utan kell az i=i+1-et erteni, a ++i-nel meg ugyanezt az (ezen muvelettol megfosztott) sor ele. Ez siman eldontene a dolgot ebben az esetben is (azt ertem, hogy csak a ketszer i-nek ertekadasnal van gond, altalanos esetben igaz lesz). Igazabol nem is tudom elkepzelni, hogy mi az az indok, amiert a ford.pr-nak jobb ha nem tartja ezt ebben a spec. esetben is be, de biztos oka van.
Mas kerdes, hogy nem tunik amugy se jo gyakorlatnak semmi olyan kodsort leirni, ami nem ranezesre egyertelmu, hogy mit fog csinalni. Raadasul ez csak 2 sort von ossze egybe, nem egy nagy kaland kiirni, biztositani az elkepzeleseknek megfelelo sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest