Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
buherton
üzenetére
Köszi
Nem tudtam hogy ennyire tiltott. Azt tudtam hogy beágyazott környezetben kb halál, de most szükségem lenne rá sajnos.Van az oprendszerben saját heap kezelő. Sajnos ez is kiakad egy ponton. Amikor fel akarom szabadítani a char** változót.
Megnéznétek a kódot, hogy biztosan jól használom a dolgokat? Sajnos valami programozási hibára gyanakszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IsoTek EVO3 Premium 1,5 m tápkábel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudtam hogy ennyire tiltott. Azt tudtam hogy beágyazott környezetben kb halál, de most szükségem lenne rá sajnos.