- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #1787 üzenetére
Erre a valaszra szamitottam, hasonlot olvastam mar tobb helyen.
Meg ha jol ertesz egy nyelvhez akkor konnyebben talalsz munkat, ha meg valtoznanak a trendek akkor bejon az "aki valamiben tud jól programozni, az egyszerűen tanul másik nyelvet" mondas, szoval vesztenivalom semmikepp nem lesz ha megprobalok elmelyedni a C++-ban.C/C++-al valo ismerkedeskor en is ilyesmi melora gondoltam, valami olyan helyre ahol fontos a biztonsag es a jol optimalizalt program, esetleg beagyazott rendszerek programozasara hosszu tavon.
Angolra meg tudom, hogy ra kell fekudni, mondjuk szerencsere mostanaban meloban egyre tobbet kell angolul levelezni, meg beszelni, szoval ra vagyok kenyszeritve.Amit meg kerdezni akartam, a naming conventions tema.
Talaltam ezt a guideline-t, de pl. a 29.-es pont, "hungarian notations"(ezt most hallottam eloszor) kicsit fura, ertem, hogy kesobb problemas lehet ha valamit valtoztatni kell, meg figyelni kell ra nagyon, de utolag sokkal atlathatobbnak tunik, egyeb esetben lehet mindig a header fajlt nezegetni.
Ezt a guide ervenyes valoban?
Meg tobb kodban is lattam prefix-kent az alahuzast, valtozo/fuggveny neveknel, itt ugye csak a private valtozoknal emliti suffix-kent.
Prefix-kent valo hasznalatanak szokott lenni valami altalanos jelentese?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest