- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #1787 üzenetére
Erre a valaszra szamitottam, hasonlot olvastam mar tobb helyen.
Meg ha jol ertesz egy nyelvhez akkor konnyebben talalsz munkat, ha meg valtoznanak a trendek akkor bejon az "aki valamiben tud jól programozni, az egyszerűen tanul másik nyelvet" mondas, szoval vesztenivalom semmikepp nem lesz ha megprobalok elmelyedni a C++-ban.C/C++-al valo ismerkedeskor en is ilyesmi melora gondoltam, valami olyan helyre ahol fontos a biztonsag es a jol optimalizalt program, esetleg beagyazott rendszerek programozasara hosszu tavon.
Angolra meg tudom, hogy ra kell fekudni, mondjuk szerencsere mostanaban meloban egyre tobbet kell angolul levelezni, meg beszelni, szoval ra vagyok kenyszeritve.Amit meg kerdezni akartam, a naming conventions tema.
Talaltam ezt a guideline-t, de pl. a 29.-es pont, "hungarian notations"(ezt most hallottam eloszor) kicsit fura, ertem, hogy kesobb problemas lehet ha valamit valtoztatni kell, meg figyelni kell ra nagyon, de utolag sokkal atlathatobbnak tunik, egyeb esetben lehet mindig a header fajlt nezegetni.
Ezt a guide ervenyes valoban?
Meg tobb kodban is lattam prefix-kent az alahuzast, valtozo/fuggveny neveknel, itt ugye csak a private valtozoknal emliti suffix-kent.
Prefix-kent valo hasznalatanak szokott lenni valami altalanos jelentese?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest