- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Második félév van, persze lehet, hogy a kolléga keresztféléves? Egyébként übergáz ez a feladatkiírás. Magyar nyelvű osztály és metódusnevek? Ez most komoly? Az egyik még ékezetes is
! Statikus változó, amikor ennek baromira nincs így értelme? Azért könyörgöm, elég egyszerű kitalálni normális feladatot staticra... Meg ugye elég szájbarágós is az egész. Azon meg már csak röhögnöm kell, hogy egy db. nyúlfarknyi osztályhoz is UML diagrammot kérnek.
Az uccsó SzomszedKeres fv. viszont értelmetlenül van leírva...
Egyébként poéból megírtam a feladatot 8 perc alatt. A legtöbb időm azzal ment el, hogy nem értettem miért parázik a fordító, ha minden fv. elé odaírom a láthatóságot.
(túl sok java és c# kódot írtam mostanság)
Egyébként pedig ha ez télleg proginf (remélem nem az), akkor eléggé csalódtam benne. Mi ennél jóval faszább szintre jutottunk el egy félév alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest