- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
dabadab #4013 üzenetére
Tudom, csak az kicsit kihaltabb, gondoltam itt aktívabbak vagytok
Tipikusan persze ahogy kiírtam ide, találtam is egy helyet, ahol azt írták amit te is a NULL-ról, szóval így már nem száll el
Kiíratásnál többféle lehet (amit írtam, az L(eft)-N(ode)-R(ight)), és mivel az adott fában itt "balra" kerülnek a kisebb elemek, "jobbra" a nagyobbak, így növekvő sorrendben fogja kiírni elvileg, és valóban így írja ki, szóval ez okésnak tűnik
+ meglett a db-szám is, ott a return-ben kellett kicsit ügyeskedni, nem magában a kódban. Találtam még néhány elég érdekes feladatot, de most már inkább szenvedek egy kicsit még a rekurzióval, hátha rájövök
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest