- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
dabadab #4013 üzenetére
Tudom, csak az kicsit kihaltabb, gondoltam itt aktívabbak vagytok
Tipikusan persze ahogy kiírtam ide, találtam is egy helyet, ahol azt írták amit te is a NULL-ról, szóval így már nem száll el
Kiíratásnál többféle lehet (amit írtam, az L(eft)-N(ode)-R(ight)), és mivel az adott fában itt "balra" kerülnek a kisebb elemek, "jobbra" a nagyobbak, így növekvő sorrendben fogja kiírni elvileg, és valóban így írja ki, szóval ez okésnak tűnik
+ meglett a db-szám is, ott a return-ben kellett kicsit ügyeskedni, nem magában a kódban. Találtam még néhány elég érdekes feladatot, de most már inkább szenvedek egy kicsit még a rekurzióval, hátha rájövök
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég óta tanulom a C-t és a C++-t. Jelenleg bináris fákkal szórakozok egy ideje, előkerült néhány probléma. Pl. hogyan tudom megszámolni, hogy egy fában hány elem van? (Igazából az átlagukra is szükség lenne, szóval az összeg is kérdéses (egy elem többször is szerepelhet, a db is tárolva van), de azt jobban el tudom képzelni.)
Valamint kódszinten is elvesztem (vagy a kiíratással, vagy a törléssel van a gond. Addig bütyköltem, hogy már teljesen belezavarodtam - átnéztem már stackoverflow-ra és még néhány oldalra is), ha van ötletetek mi a ludas, várom a tanácsokat
(Furcsa lehet a pointer-pointer, de a teljes törléshez szerintem ez kéne. Ja és remélem érthető a kód azért.)
void del(pont ** Head)
{
if (*Head != NULL)
{
del(&((*Head)->Left));
del(&((*Head)->Right));
(*Head)->Left = NULL; //kerdeses hogy kell-e
(*Head)->Right = NULL; //szinten
free(*Head);
}
return;
}illetve
void kiir(pont * Head)
{
if (Head == NULL)
{
return;
}
if (Head->Left != NULL)
{
kiir(Head->Left);
}
printf("%d, %d-szor\n", Head->adat, Head->darab);
if (Head->Right != NULL)
{
kiir(Head->Right);
}
return;
}Futtatáskor a végén (del után) a Head ide mutat: 00794D38 (miért nem nullptr? nem az kéne legyen free után?), valamint nincs se error se warning, csak futás idejű hiba: Exception Thrown (az
if (Head->Left != NULL)
sorban akiir
függvényben). Köszönöm előre is, minden tanács jól jön!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest