- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
winapit socketet használó programot írok. Amikor egy ezzel kapcsolatot api hívást csinálok az egyik szálból, pl select(), vagy recvfrom(), akkor elszáll a program a fenti hibaüzenettel. Túrtam elég sokat a netet, de nem találtam róla semmi használhatót.
SO-n azt írták, hogy egy kezeletlen exception miatt meghívódik a terminate() ami meghívja az alkalmazás abort()-ját és ezért áll le.
Próbáltam, hogy try-catch blokkba elkapok mindent a függvényhívás körül, de ugyan úgy abortálódott a futás. Egyébként msdn-en semmit nem írnak arról, hogy ezek a függvények exceptiont dobnának.
Én arra gyanakszom, hogy a többszálúság miatt lehet, de minden socketet csak egy, a saját szálából használok. Egyébként is úgy debugoltam, hogy a másik szál aludt, mikor erre a függvényhívásra lépett az utasításszámláló.A másik furcsa jelenség a következő: overloadoltam az operator<<-t az egyik saját osztályomnak. Tökéletesen működik mindig, kivéve abban a szálban, ami a fenti hibát produkálja. Egész pontosan mikor megtörténik az outputra kiírás, akkor is dob egy ilyen hibaüzenetet, de ekkor még tovább tudom futtatni a programot. WTF?
UI: bocs, hogy nem print screeneltem, a szituációban egyszerűbb volt fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest