- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kmisi99 #1614 üzenetére
Elég gány ez a kód. Egyik fv-t az osztályon belül deklarálja, a másikat nem, semmi logika alapján, egyszer a felhasználói bevitelt az osztály metódusán belül kezeli, másszor azon kívül. A char alphabet változó teljesen feleslegesen van deklarálva, a getmeaning-nek totál hülyeség pointert átadni, ha memóriát akarsz spórolni akkor konstans referenciát inkább. Az std:: névteret minek írja ki, ha már gány módon behúzta globálba? Ez a program baromi lassú lesz, minden egyes szótárműveletnél beolvassa az egész fájlt, ahelyett, hogy feltöltené vmi kis "adatbázisba" a memóriában. Sőt, még azzal se foglalkozik, ha már megtalálta a jelentést, szépen végigolvassa a fájlt tovább...
Csak az a baj eléggé szar vagyok programozásból így inkább a fejem használtam. A google ki is adta nekem ezt a forráskódot mit gondoltok ez működhet?
Arra használtad a fejed, hogy kikopizd a kódot vhonnan?
A progi egyébként természetesen működik, ha jól látom, de én ezt több ok miatt nem adnám be:
- gány
- asszem a közéleti események után már mindenki érzi, hogy mennyire nagy gond az, ha vki MÁSOLT
- és nem tanulsz vele semmit
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest