Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
igen, akik eddig játszottak rajta és el is bukták a pénzt, ki tudták utalni maguknak amikor visszakapták a pénzt
ja csak szólok hogy 3 kimenetelű fogadást lehet kötni, pl teniszre győztesre nem, végülis az a lényeg hogy 3 kimenetelű legyen amire fogadsz, és visszakapod a pénzt
de olvasd el figyelmesen az akcióról a tájékoztatást, nehogy ne kapd meg a pénzt -
pohár
félisten
Most már a Sportingbetre lehet az Abaqus-szal is befizetni CIB, Erste és K&H-s kártyáról az OTP mellett
Csak gondoltam szólok -
pohár
félisten
válasz
sniper elite #5432 üzenetére
Én is azt érzem hogy ma a Barca lesz a befutó...
Azon filózok hogy meg merjem-e tenni az over 2,5 gólt... -
pohár
félisten
válasz
sniper elite #5430 üzenetére
Ma meg a Barca fog alázni
-
pohár
félisten
válasz
sniper elite #5360 üzenetére
Elég biztos szeló volt, grat hozzá!
-
pohár
félisten
Én mindig szopok a Sportingbet-tel (meg a Bwin és társaival), mert nem fogadják el a K&H-s Maestro kártyámat, nincs a hátán 3 jegyű ellenőrző szám, így mindig utalnom kell a Sportingbet által megadott számlaszámra és jóváírják pár napon belül...
Olyat még kérdezni se merek, ha valakinek utalok pénzt akkor fizet-e be nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest