Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
privi
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6087 üzenetére
Szinte mindegy!
A Bnetnél egyébként AVIVA, CIG, Gnerali, Uniqa ING van! a 23 biztosítóból!
Vagyis ha AXA, Allianz , Signal, Aegon stb kellene az ügyfélnek nem tudod kiközvetíteni. Ezeket a Bnet nem is ismeri, igaz volt velük kapcsolata, kivéve az Aegonnal. Ezek a kapcsolatok megszűntek. -
privi
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6080 üzenetére
Én azt javaslom, hogy mielőtt bárhova regisztrálsz nézz körül a piacon!
Nem mindegy, hogy egy 300000Ft os szerződés 20%-át vagy 100%-át kapod.
Ráadásul mielőtt szerződsz olvasd át a Megbízási Szerződést, mert különböző tilalmakat is tartalmazhat. A Bnetnél 2 év versenytilalom van! Ha kilépsz onnan 2 évig nem dolgozhatsz pénzügyi területen. -
privi
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6083 üzenetére
Én kaptam egy táblázatot de, egy úgy halottam, hogy nem régiben egy picit változtak a jutalékok.
6-os pozíciót elérve már 1640 ft az elszámolásod. Vagyis egy 300 000Ft díjnak a pontszáma 75.
75X1640=123000Ft csak ahhoz, hogy hatos legyél, 25000pontot össze kell gyűjteni.
Vagyis 25000x4000= az nem kevesebb, mint 100millió forintnyi szerződés!sokkk sikert
-
privi
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6075 üzenetére
Én is voltam interjún a Bnet-nél!
Majd egy másik céggel is tárgyaltam.
Összehasonlította az Ő cégüket a Bnettel.
Egy 150 000Ft-os éves díjra 150 000Ft-ot ígért, úgy, ha az ügyfél nem fizeti be a 2. évet akkor sincs visszaírás! Azt mondta, hogy náluk nincs kötelező eladási kényszer! Ha dolgozok, van pénz, ha nem akkor nincs.
A Bnetnél csak 300000Ft-os szerződést köthetek, és 1 es pozícióban számolnak el.
Amikor érdeklődtem azt mondták, hogy a 300000forintot:4000=75 pontot kapok, és ezt szorozzam meg 440 Ft-val vagyis 75x440=ez 33 000Ft elég kevésnek tűnik! A másik helyen majd a 10x ét fizetik ki 300 000Ft-ot adnak jutalékban a 300 000Ft-os szerződésre! Ez azért jobban tetszett!Azt elfelejtettem leírni, hogy ha csak ajánló vagyok akkor is kifizeti ezt az összeget így még PSZAF regszám sem kell, sőt ebben az évben vállalják, hogy a járulékokat sem nekem kell kifizetni. Vagyis nettó nettó 300 000Ft. Szinte ihetetlen
-
Josefernando
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6085 üzenetére
Vagyis ahogy látod Rapidshare, úgy van IPhone4, h saját magadnak veszed meg...
-
Josefernando
csendes tag
válasz
Kezdőként nem fektetnek beléd egy petákot se. Vagyis az ismerősök hívogatása is a te zsebedet fogja terhelni. Az Iphone 4 az olyan kb mint az aranyóra. Ha kötöttél egy rahedli szerződést, ami az ismerőseidnek belekerült x millióba, akkor neked is leesik ebből egy 130k-s Ipone4. De szerintem a telefonszámládat még ott sem fizetik, bár ez zozo jobban tudja.
A gond ott lesz, amikor megkötsz pár szerződést hála a kapcsolataidnak és ezek az emberek megszorulnak mondjuk 2 éven belül, kellene nekik a pénz, mire te széttárod a karjaidat, h hát sorry, ebből van nekem az Ipone4-esem meg a vezetőmnek a Bnet-es rendszámú autója. Az első 3 éves befizetésekből.
Ha ennek ellenére viszont bevállalod azt, hogy a szerződéskötésnél a szemükbe mondod az ismerőseidnek, hogy bizony az első években azért ugrik le ennyi pénz, mert ez a díja az "ingyenes" tanácsadásnak, hát akkor garantáltan kiröhögnek. Viszont ez lenne a korrekt út.
Hidd el a szociális tőke nagy érték, nem érdemed egy ilyen cég, mint a Bnet miatt kockára tenni.
-
_zozo
tag
válasz
RaPiDsHaRe #6087 üzenetére
Rossz a kérdés! Nincs "ajánlott" biztosító és termék!
Az ÜB során fel kell deríteni, hogy mik az érdeklődő céljai és ahhoz kell megoldást javasolni.
-
_zozo
tag
válasz
Kezdőként nincs, később igen. Az Iphone4 a standard!
-
_zozo
tag
válasz
RaPiDsHaRe #6080 üzenetére
A Bnet átlagos szerződés kb. 500000 Ft. A 300000 Ft/év a minimáldíj.
Josefernando már megint jobban tudja, hogy mennyi a Bnet jutaléka!
Abban kétségkívül igaza van, hogy a kapcsolati tőkédet kell pénzre váltanod! De ez a te tőkéd, a te felelősséged, hogyan gazdálkodsz vele.
A szakmai vezetőd, "szponzorod" elvileg nem kérheti el, nem használhatja fel! Ha megpróbálja, nyugodtan utasítsd vissza!
Egy 450000 Ft/év-es szerződésnél kb. 300000 Ft-ot fizet ki a Bnet a munkatársaknak..A havi 4 szerződés elvárás, de nem kötelező!
Ami kötelező: 3 havonta 1 szerződés, de ebből nem lehet megélni.
Mellékállásban el lehet kezdeni, de csak akkor, ha kötetlen munkarendben dolgozol és meglehetősen szabadon rendelkezel a munkaidőddel.
Ha reggel 8-tól este 5-ig bent kell lenned, akkor nem lesz se időd, se energiád a Bnetre. -
Josefernando
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #6077 üzenetére
Olvasd át rendesen ezt a fórumot és utána döntsél.
Gondolom azt is elmondták, hogy hozzál magaddal 30 rugót, ugyanis ennyi a szeminárium ára.
A havi 4 életbiztosítást amúgy majd az ismerőseiddel/családtagjaiddal kell megkötnöd, akiknek így azonnal levonnak az első befizetéseikből kb 2 milliót. Ebből kapsz te majd 3-400 ezret.
Döntsd el, h megéri e. -
_zozo
tag
válasz
RaPiDsHaRe #6077 üzenetére
Valóban, márc. 24-én lesz a Bázis Szeminárium és a következő 4 hétben hetente egyszer 2 óra Alap Képzés. Plusz amit a divízió vezető szervez a saját csapatának.
Amit én ajánlottam, az egy tájékoztató előadás.
Ha holnap nem tudsz vagy nem akarsz elmenni, akkor írj privátban. -
_zozo
tag
válasz
RaPiDsHaRe #6075 üzenetére
Ha bp-i vagy, holnap este menj el ide ide, hallgasd meg és kérdezzél! Hogy érdemes-e ide jönnöd? Akkor derül ki, ha kipróbálod!
-
csaba54
tag
válasz
RaPiDsHaRe #3079 üzenetére
Habár a negatív tapasztalat is segítheti az embert az előre haladásban,ha az nem kerül sokba még ajánlanám is,de jelen estben elég sokba tud kerülni,míg a vele szemben beígért csillogás megvalósulása elenyészően csekély.
Mert ugye a példák nem 10ezernyi megazdagodott és pár kiesett ügynökről szólnak hanem épp fordítva és az egbésznek a pikantériája az ,hogy még a kiesettek tömegén is gazdagodik az a pár osztrák példát lemásolva bnetépítő tulaj.Hát ezért kérik többek között azt a csak ötvenezret is,no meg hogy motiválva légy ,hogy legalább a befizetett zsetonokat megpróbáld megkeresni,hogy ne bukj annyit,de azzal is nekik keresed a lét.Ebben a buliban te csak nagyon kicsiket léphetsz előre,mert a nagy lépéseidet ha lesznek a főnökök fölözik le.
Érdemes visszaolvasnod és szűrd le magadnak mi az igazság. -
csaba54
tag
válasz
RaPiDsHaRe #3079 üzenetére
nem
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Megújult a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest