Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tizedes1

aktív tag

válasz mywx #6417 üzenetére

Megnézem, nekem hogy megy a külön-külön válaszolás :)

Szóval számolásról jutott a fejembe:

Miután megkérdeztem az Ers...Ax..Ot...K&...Ci...CityB..-ot, hogy ha havi X ft-ot Y évig akarok félretenni, mit ajánlanak és mennyi lesz a hozamom, akkor voltak, akik 1 napon belül válaszoltak, voltak, aki még ne m, pedig 3 hete volt!
    Voltak, akik 2. levelemre már válaszoltak, de egyik bank sem közölte, hogy mekkora kamatos kamattal számolhatok Y év múlva.

Ennyire nehéz ezt kiszámolni?- gondoltam.
    Komolyan mondom, azt mondtam magamban: rohadjon meg az a sok agyoniskolázatlan banki dolgozó, hogy ennyire nem hajlandó senki sem segíteni: MEGCSINÁLOM magam.

Igaz, hogy 3 óra alatt hoztam csak össze az excel táblázatot és további 2 óra volt, mire az általam fontosnak tartott befektetéseket is összehasonlítottam benne, de legalább kész van.

Így már azonnal látható, hogy egy kamatos kamat ereje meddig ér el és hosszú távon micsoda kamatok jönnek össze :DD

Mire a végére értem, azt hittem, hogy álmomban is a függvényeket fogom látni, de megúsztam

• _zozo

tag

válasz mywx #6417 üzenetére

Hidd el okleveles matematikusként nem esik olyan nehezemre a számolás! ;]
    Másrészről eddigi hsz-eidből teljesen nyilvánvaló, hogy elég komoly agymosást kaptál.

Aktív témák