Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Asztrofotózás
- Genius SW 5.1 Home Theater
Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
Megnézem, nekem hogy megy a külön-külön válaszolás
Szóval számolásról jutott a fejembe:
Miután megkérdeztem az Ers...Ax..Ot...K&...Ci...CityB..-ot, hogy ha havi X ft-ot Y évig akarok félretenni, mit ajánlanak és mennyi lesz a hozamom, akkor voltak, akik 1 napon belül válaszoltak, voltak, aki még ne m, pedig 3 hete volt!
Voltak, akik 2. levelemre már válaszoltak, de egyik bank sem közölte, hogy mekkora kamatos kamattal számolhatok Y év múlva.Ennyire nehéz ezt kiszámolni?- gondoltam.
Komolyan mondom, azt mondtam magamban: rohadjon meg az a sok agyoniskolázatlan banki dolgozó, hogy ennyire nem hajlandó senki sem segíteni: MEGCSINÁLOM magam.Igaz, hogy 3 óra alatt hoztam csak össze az excel táblázatot és további 2 óra volt, mire az általam fontosnak tartott befektetéseket is összehasonlítottam benne, de legalább kész van.
Így már azonnal látható, hogy egy kamatos kamat ereje meddig ér el és hosszú távon micsoda kamatok jönnek össze
Mire a végére értem, azt hittem, hogy álmomban is a függvényeket fogom látni, de megúsztam
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest