- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Mini-ITX
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Notebook hibák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Hans: látom hasonló dolgokon mentünk át, csak én nálad kb. 1,5-2 évvel korábban jártam be ugyanezt az utat. Szép történeteket tudnék mesélni én is, így utólag számomra már közömbös a dolog, tanultam belőle, ugródeszkának jó volt.
Más: Nyilasi szerint a 2009-es év a kötvények éve lesz. Úgyhogy kötvényalapok (főleg a magyar) előnyben (UL-el, vagy anélkül, de inkább anélkül). Amúgy kíváncsi vagyok nálunk mikor lesznek elérhetők az ETF alapok.
De az én meglátásom továbbra is az, hogy aki tőke alapú jövedelemből szeretne megélni, az tanuljon meg technikai elemezni és határidőzzön. És ott nem fogja lehúzni sem egy közvetítő cég, sem egy biztosító, sem egy alapkezelő. Pont.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- További aktív témák...
- Eladó: Sugar Dating Társkereső Platform
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos