Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Aktív témák
-
alexxxx
csendes tag
válasz
fischerrc4 #1225 üzenetére
Köszi
megmondom őszintén én sem olvastam végig a gyufás példádat.
tudm mi a cost avarege effekt.
én is hallottam,hogy a múltban előfordult olyan,hogy ez működött és azt is hallottam,hogy"talán,elképzelhető,nagyon valoszínű stb"a jővöben is fog.főleg a bnetes gyorstalpalón a zöldségesből,pedagógusból,autokereskedőből és még kitudja,hogy a honnan jött lelkes pénzügyi szakemberek mondják.én már nem hiszek benne.
a bnetes szarik a befektetésedre miután felnyalta a jutalékot utánad,esetleg még 1 év után felhív,hogy fizesd be a 2.évet is mert akkor megkapja az elmaradt 20% jutalékát.
hosszú távra terveztem mert sajnos a bnetes beetetett,elhúzta a mézesmadzagot elöttem a hazugságaival meg a fél igazságaival..
nem gond..az én hibám is mert jobban át kellett volna gondolnom mi is ez az egész.
a hozamnak meg köze sincs a bnethez mivel magastól szarnak rád.tiszt. a kiv.
ajánlom mindenkinek a figyelmébe::
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9033336&na_order=
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest