Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
gondolom ezt nem tette meg... viszont te (mint szomszéd, pont az, akit zavar) felajánlottad neki, hogy oké szomszédúr, látom, hogy öregnektecciklenni, levágom én szívesen? úgy értem, erélyeskedés előtt/helyett?
mellesleg 2/a-ba születtem bő negyven éve, ahova később azért kezdtek özönleni az emberek, mert hú de szép, természetközeli, erdőmező (igen, mozaikosan elhanyagolt részek is voltak bőven, kellettek is a fajgazdagsághoz), amiktől lett madár, gyík, meg sok sok egyéb állat is, aztán ugyan úgy ők nyírták ki a hasonló, monokultúrában gondolkodással... most minden ugyan olyan kurva ronda kockaház, és gyep, meg díszfák, a természet közelsége, állatok (etetett madarakat kivéve) meg sehol... gól... ön...
ja és persze, parlagfű... de azt meg tudjuk a belgától, hogy
"kiírtani nem leee-e-het..."kullancsot sem... gazt sem... ilyen a kertesházas élet... szóval aki ezeket nem bírja, az lakjon panelben, megfordítva a gondolatodat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged