Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nekem nem nagyon sikerült még annyival nagyobb szintű ellenfelekbe botlani, pedig sose vittem túlzásba a mellékküldiket. egyébként a felfele történő nehézséggel nincsenek gondok, az viszont kicsit idegesítő, hogy a mellékküldetések 1-2 szint után már triviálisak lettek és nem jelentettek semmi kihívást. szerintem simán beleférne akkor legalább az, hogy amikor bármit is felveszünk küldetést az felettünk 2-3 szinttel legyen. így megvan a kihívás, nem avul el pillanatok alatt és nem kell igazítani sem. vagy adjon sokkal kevesebb xp-t néhány küldetésért. esetleg egy olyan opciót is el tudnék képzelni (számomra ez lenne a legszimpatikusabb), hogy játék előtt bekapcsolhatnánk az esetleges szintezést és megadhatnánk, hogy mennyire igazítsa a dolgokat hozzánk, ahogy azt fentebb is írtam.
plusz szintek biztos lesznek, bár annyira nem hiszem, hogy túlzásokba esnének tekintve, hogy már így is kimaxolható 2 ág. amit korábban alapjáték esetében nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest