Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Itt ez inkább fordítva van és nagyon GPU alapú lett a játék,tipikus Unreal 4 velejárója.
BL 1-2 nem nagyon bírt 1 CPU magnál/szálnál többet használni és azért voltak annyira durva FPS dropok pláne nagy nyitott részeken.BL 3-ba ilyen már nincs,rendesen skálázódik CPU magokkal és jobban terheli a karit.
Amennyire néztem 4 magos procival lehetnek gondok de 60 FPS-re limitálva lehet valamennyire segíteni rajta,hogy ne ingadozzon annyira.Nálam 1600x-el semmi CPU oldali gond nincs és még Very Lowon is GPU limiten vagyok.
Ezt a tagot szoktam nézni,életszerű teszteket csinál olyan rendszerekkel ami inkább van egy átlag usernek:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest