- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ide pislants rá - és ez csak a pisztoly. többi itt. durva

(#9302) xrvman: mondok egy példát. az OP1->OP8 questben muszáj vagy upgrade-elni a fegyvereket. OP3-ig bírták a 72-es cuccok, OP4-nél muszáj voltam javítani legalább a fő fegyveremen és a pajzsomon. 30 perc (vicces) játék volt a 613 togue token összegyűjtése, és további 30 perc (idegtépő) a torgue automaták kurkászása DP Harold után. ezen felül pyro pete-et is vagy egy óráig pumpoltam elegendő mennyiségű seraph kristály érdekében. OP6-nál repeat. OP7-nél pontosan az idő miatt nem repeat (majdnem rá is b***tam), de értelemszerűen OP8-on megint. ez összesen olyan 6 óra repetitív, élményt nem adó játék. megcsináltam, puszán azért az érzésért cserébe, hogy teljesen clean a karakter - de azért még én sem gondolom, hogy ez olyan marha jó befektetés volt.
ja, és kellene egy OP8-as Interfacer. nézz utána, hogyan szerezhető be - egyik jobb, mint a másik, és nemhogy nem garantált loot, hanem egyenesen rare drop. vagy, az első Bee-m érdekében több, mint egy óráig szarakodtam Hunter Hellquisttel (akkor még nem volt Tiny Tina DLC). és még sorolhatnám. szóval, legit fegyverek beállításával időt spórolsz meg, és túl sok élményt nem vesztesz. nekem ezért ugyanaz, mintha a cimbitől gyűjtöd be.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest