Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első BL-ben tök jól működött, amit leírtál a lootról - ezért nyitogattam én is ott ki mindent. a 2-ben megnéztem a gearemet, és a legsűrűbben használt 4 fegyver + 4 kiegészítő kombo így fest statisztikailag:
1x vásárolt (harold)
1x quest reward (rubi)
3x golden key láda (cartel railer, fast acting shield, chaotic evil monk cm)
3x talált (texas quad, slag singularity gm, blood of the ancients relic)ráadásul a cucc fele 60-as szint alatti. szóval én abszolút nem tudom elítélni az editorozást - egyelőre dacból próbálom elkerülni, aztán lehet, hogy ha 72-es szinten beleunok a farmolásba, akkor kattintok párat

érdekes téma amúgy a bee. nekem TVHM-ben nagyon sokat segített, és az UVHM elején azt hittem, élni sem lehet nélküle. aztán szépen leszoktam róla, mert túl intenzívek lettek a csaták, nem volt ideje visszatöltődni. nemrég farmoltam újat, de alig használom - mondjuk tegnap nagyon jól jött egy super badass varkid ellen, de az esetek 70%-ában a fast actinget használom, 25%-ában meg egy adaptive-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest