Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első BL-ben tök jól működött, amit leírtál a lootról - ezért nyitogattam én is ott ki mindent. a 2-ben megnéztem a gearemet, és a legsűrűbben használt 4 fegyver + 4 kiegészítő kombo így fest statisztikailag:
1x vásárolt (harold)
1x quest reward (rubi)
3x golden key láda (cartel railer, fast acting shield, chaotic evil monk cm)
3x talált (texas quad, slag singularity gm, blood of the ancients relic)ráadásul a cucc fele 60-as szint alatti. szóval én abszolút nem tudom elítélni az editorozást - egyelőre dacból próbálom elkerülni, aztán lehet, hogy ha 72-es szinten beleunok a farmolásba, akkor kattintok párat

érdekes téma amúgy a bee. nekem TVHM-ben nagyon sokat segített, és az UVHM elején azt hittem, élni sem lehet nélküle. aztán szépen leszoktam róla, mert túl intenzívek lettek a csaták, nem volt ideje visszatöltődni. nemrég farmoltam újat, de alig használom - mondjuk tegnap nagyon jól jött egy super badass varkid ellen, de az esetek 70%-ában a fast actinget használom, 25%-ában meg egy adaptive-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gumi és felni topik
- Automobilista 2
- Saros (PS5)
- Autós kamerák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest