- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
BorgBoss
üzenetére
Node Steamen sosem szabad vásárolni,csak ha nem megy máshonnan,linkeltem feljebb az olcsó verziót
másfél fontért,bárkinek elérhető.(Ha meg megkérsz valakit a fórumról akinek van kedvezménye, 1.15 font)Értem én egyébként,hogy mi a probléma,de szerintem csak nagyok voltak az elvárásaid,én pl mindig is csak ilyen Halloweenes hangulatkeltő dlcnek tekintettem ,ami olyan szintű más játékokban,hogy kiakasztanak töklámpásokat, meg van pár kosztüm stb...az efféle tartalomról tanúskodott az árazás is, a 3 euró az ez a szinvonal nyugatabbra ,egy kávé ha beülsz valahova 5EUR
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 4TB Gen4x4 SSD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest