Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Természetesen soldier kaszt, izmos, egyértelmű, hogy ezt választottam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rozsdás, alap gépfegyver(legyen akkor SMG
), valami távcsöves pisztoly, meg persze már van pajzsom is. Ezt a két fegyvert szoktam használni, most jutottam el oda, hogy tudok vásárolni a kínkeservesen megkeresett pénzemből. Shotit/riflet csak vásárolni tudok, nekem olyan sajnos még nem esett, de a shotival nagyon szemezek, ~600$ körül van, és közelre (gondolom én) halálos lehet. A bolti smg meg nagyon drága, 1300$...Nap poénja, hogy betévedtem ilyen 10-es szintű huligánok közé, körülbelül három másodpercig éltem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Jogsik - tanuljunk vezetni
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), valami távcsöves pisztoly, meg persze már van pajzsom is. Ezt a két fegyvert szoktam használni, most jutottam el oda, hogy tudok vásárolni a kínkeservesen megkeresett pénzemből. Shotit/riflet csak vásárolni tudok, nekem olyan sajnos még nem esett, de a shotival nagyon szemezek, ~600$ körül van, és közelre (gondolom én) halálos lehet. A bolti smg meg nagyon drága, 1300$...