Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Egy kis előrelépés a problémámmal kapcsolatban: nyitottam egy jegyet a corsair support oldalán, ahol egyelőre ott tartok, hogy kiderült, USB 2.0-s porton tudok boot-olni a pendrive-ról, USB 3.0-s porton azonban nem
. Pont amilyen portok a gépeimen vannak. Egy kölcsön laptoppal tudtam kipróbálni az USB 2.0-s portot, ott jött a csodálkozás, hogy megy rajta a boot-olás a pendrive-ról. Remélem tudnak valamit ajánlani arra, hogy menjen a boot-olás USB 3.0-ról is, akár firmware frissítés, vagy valami. Esetleg kicsit foglalkoznak a problémával, hátha nem csak nálam van ez és lesz valami javítás rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pont amilyen portok a gépeimen vannak. Egy kölcsön laptoppal tudtam kipróbálni az USB 2.0-s portot, ott jött a csodálkozás, hogy megy rajta a boot-olás a pendrive-ról. Remélem tudnak valamit ajánlani arra, hogy menjen a boot-olás USB 3.0-ról is, akár firmware frissítés, vagy valami. Esetleg kicsit foglalkoznak a problémával, hátha nem csak nálam van ez és lesz valami javítás rá.