Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Kicsit nézegettem a YUMI-t leginkább. De olyat amit én elképzeltem nem hinném, hogy össze lehet hozni:
1. Legyen Super Grub2 Disk (vagy azonos funkcionalitás), amivel azonosítani és bootolni lehet az összes csatlakoztatott lemezen a partíciókat.
2. Legyen valamilyen rescue disk, sok hasznos cuccal, hasonló mint a rescatux.
3. Legyen valami live USB linux. (Ez lehet ugyanaz mint a 2.-es pont ha van olyan disztró)
4. Pakolhassak, tetszőlegesen cserélhessek (ha újabb verziót, vagy mást akarok telepíten), rendszer telepítőket (Windows, Linux), hogyha telepíteni akarok.(A legjobb az lenne ha egy olyasmi grub menü töltődne be mint a grub bootlemezzel, de a pendriveon lévő live opcióval/opciókkal, meg a telepítőkkel amik indulnának kiválasztásra. És meg lenne a PC egyéb meghajtón lévő partícióinak keresése/bootolása lehetőség is. Bár ez aligha nem leányálom.)
Leginkább azért mert 5-6gigás (egy telepítő DVD-nyi) Pendrive-okat nem nagyon kapni jó áron, főleg olyanokat amik
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest