Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Kicsit nézegettem a YUMI-t leginkább. De olyat amit én elképzeltem nem hinném, hogy össze lehet hozni:
1. Legyen Super Grub2 Disk (vagy azonos funkcionalitás), amivel azonosítani és bootolni lehet az összes csatlakoztatott lemezen a partíciókat.
2. Legyen valamilyen rescue disk, sok hasznos cuccal, hasonló mint a rescatux.
3. Legyen valami live USB linux. (Ez lehet ugyanaz mint a 2.-es pont ha van olyan disztró)
4. Pakolhassak, tetszőlegesen cserélhessek (ha újabb verziót, vagy mást akarok telepíten), rendszer telepítőket (Windows, Linux), hogyha telepíteni akarok.(A legjobb az lenne ha egy olyasmi grub menü töltődne be mint a grub bootlemezzel, de a pendriveon lévő live opcióval/opciókkal, meg a telepítőkkel amik indulnának kiválasztásra. És meg lenne a PC egyéb meghajtón lévő partícióinak keresése/bootolása lehetőség is. Bár ez aligha nem leányálom.)
Leginkább azért mert 5-6gigás (egy telepítő DVD-nyi) Pendrive-okat nem nagyon kapni jó áron, főleg olyanokat amik
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest