- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a probléma, véletlenül akadtam rá. Nem olyan régen ugyanis kicseréltem BAM-ban az email címem, ami látszólag szépen mindenhol átszinkronizált, kivéve egy helyet.
Ez volt a SETI, amit ritkán használtam. Onnan is lett gyanús, hogy totál creditnek annyit ír, amennyit régen még SETI alatt gyűjtöttem.
Most ott is átírtam az email címem, elvettem és újra hozzáadtam az összes projektet. Ezzel generáltam most egy új problémát is, a Spinhenge-et ugyanis nem tudom újra hozzáadni, nem tud kapcsolódni. Ezt még később azért próbálgatom.
Nyomtam egy renew CPID-t is, illetve annyit találtam, hogy ilyen esetben átmenetileg csak egy gépen szabad futtatni a projekteket és pár szinkronizálás után helyreáll a rend. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest