Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a probléma, véletlenül akadtam rá. Nem olyan régen ugyanis kicseréltem BAM-ban az email címem, ami látszólag szépen mindenhol átszinkronizált, kivéve egy helyet.
Ez volt a SETI, amit ritkán használtam. Onnan is lett gyanús, hogy totál creditnek annyit ír, amennyit régen még SETI alatt gyűjtöttem.
Most ott is átírtam az email címem, elvettem és újra hozzáadtam az összes projektet. Ezzel generáltam most egy új problémát is, a Spinhenge-et ugyanis nem tudom újra hozzáadni, nem tud kapcsolódni. Ezt még később azért próbálgatom.
Nyomtam egy renew CPID-t is, illetve annyit találtam, hogy ilyen esetben átmenetileg csak egy gépen szabad futtatni a projekteket és pár szinkronizálás után helyreáll a rend. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest