- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chess001
aktív tag
válasz
bulikavagyok #76629 üzenetére
Nem akartam megint flamelni, ezért próbáltam eddig finom lenni, mert az mondtam, hogy szubjektív, de igazából úgy értettem, hogy akinek egy kicsit van szép/designérzéke, az látja, hogy rondák. Nézz meg bármilyen formatervező csatornát, ők meg is tudják fogalmazni miért.
Igen, a Ferrarik között sem mindegyik hibátlanul szép, ott az első lámpák miatt volt pár rondaság, csak ezért nem is vettem.
Amik között majdnem mindegyik tetszik a 911-esek, ott az új GTS-nél az első légbeömlőket nem értem... -
dropi
senior tag
válasz
bulikavagyok #76629 üzenetére
Dehát nincsenek is már kínai vevők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest