-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGaby
csendes tag
Idézet egy másik cikkből:
''A BMW-vel közösen a szeptemberi hónapban egy ingyenes szimulátorral lepik meg a játékosokat.
Természetesen nem szabad adakozásra gondolni, hiszen a londoni székhelyű fejlesztőcég súlyos eurómilliókat kasszíroz azért, hogy elkészíti a BMW M3 Challenge-t, amely a bajorok 420 lóerős szörnyetegét hivatott népszerűsíteni.
A fejlesztést további neves vállalatok is segítik, így nem véletlenül a Castrol és az Intel is plakátokon vigyorog majd vissza ránk a játékban. A hozzánk eljuttatott közleményből az is kiderült, hogy a 10tacle egy másik, igen ismert vállalattal is egyezséget kötött, amely nem sajnál nyolc számjegyű összeget áldozni a játékká formált reklámért.
Pontosan nem tudni, hogy a BMW M3 Challenge mikor érkezik, de ismerve a 10tacle precizitását, ha ők azt mondják, hogy szeptemberben már játszhatunk a programmal, akkor szeptember 30-ig mindenkinek eljut a gépére a szimulátor - SG.hu
Gúgli jóbarát! -
HGaby
csendes tag
Végre azokra is gondoltak, akiknek még nincs BMW-jük: [link]
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz) #493 üzenetére
Bocs, benézem - megesik
-
dragonfx
veterán
Na mi van mindenkia többszáz képet sosolja, d elassna több ezer elsz
-
Kiskokó
veterán
-
Bubu79
addikt
Kis ízelítő ( tényleg kicsi, több, mint 400 gép volt... ) :
BMW 850 :
[link]
[link]
[link]
E30 325i airbrush:
[link]
[link]
[link]
[link]
E30 350 cabrio :
[link]
[link]
Sajna nem kaptam le egészében a gépet
Készült jópár kép és némi videó is, de egyszerűen nehéz választani belőlük, annyi szép gép volt...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #484 üzenetére
Yeah!
Rengeteg gyönyörű gépcsoda volt Sopronban
És rengeteg érdekes emberrel lehetett találkozni ( gondolok itt a bulihuligán Osztrák ifjakra )
A személyes kedvencem a szlovák srác 850-ese volt, álomszép volt az a verda( képek egy új hsz-ben, mert még töltögetem felfelé őket... )
Szerk.: Asszem kifektettem a képfeltöltőtLehet, hogy kisebben kellene próbálkoznom
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Csá csá
azhiszem énis ide tartozok.. igaz nem sajátom a drága haenm szüleimé...
525 D touring 2004.10 havi,, full full.. panorámatető a leggizdáb...
sajnos nem nagyon kapom emg de párszor már cezettem és nagyon jó vezetni teljesen más mint másk kocsikat.. bár sztem ez csak az ujjab bmwkre igaz..
ha akrjatáok rakok fel képeket.. cs -
dragonfx
veterán
szépen megy láttam a video.üdv a clubban.
Ha nincs baja ne nbyúlj hozzá.
Bárhol kapsz persze bontós a legolcsóbb, de az ugy ekopott és pont a gép elején van szal ha jól akarod hogy kinézzen, akkor új, az olyna 15 körüll van de van csomó tuningos>>tiszta fekete, krómos, karbonos stílusú sokkal jobbak olcsóbbak, külföldön, ebayen néz körül e szám alapján -
Eagl3
veterán
Szevasztok!
Egy hete nekem is van egy bömösöm. 1991-es 520i. Korához képest nagyon szép, megkímélt állapotban van, 3. tulaj vagyok. Lenne pár kérdésem. Mennyit lustul a motorja ennyi idő alatt? Érdemes felújíttatni kicsit a motrot? Igazából eléggé megy a kicsike, 3500 fölött húz rendesenaz olajat egyáltalán nem eszi, nagyon patent a motortér is.
Van egy-két szépséghiája. A középső hűtőrács jobb oldaláról ki van törve 2szál, hol kapok bele újat? (gondolom bontóba érdemes megnézni...) -
Dr. Ernő
tag
Kerestem E36-hoz sebváltó áttétel adatokat a neten de nem találtam sehol. Tudtok linkelni vmi honlapot ahol ezek megtalálhatóak esetleg táblázatos formában.(316-328 benzines intervallum érdekel elsősorban). Köszi.
-
dragonfx
veterán
Akkor holnapa megebszéltek szerint, ha valami változik csörgök.
-
1face
senior tag
Itt is egy műanyaghegesztő nagymester: [link]
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #468 üzenetére
Nem annyira vészes a dolog, egyben van nagyjából - csak a lyuk bántja a szememet irgalmatlanul - de majd meglátod szombaton
Már néztem pár fajtát, nem döntöttem el melyik lesz - van egy közeli kistelepülésen egy figura, aki ilyesmiket alkot, azt hiszem nála is szétnézek. Láttam egy Calibrát, amit totál ő optikázott, engem meggyőzött a srác - jól nyomja a témát -
dragonfx
veterán
Mondjuk ez igaz, ha én haladtam és nem direkt készakarva kierőszakoltama megcsúszást, akkor én még sosem csúsztam mega bimerrel, se vízen se havon, se semmin...na 1 kezemen azért összeszámolom volt annyi kivétel....első hó, első ónós eső
Épp ezen tűnődtem hogy fokozott óvatosság kell, mert ugye azé szeirntme így is elsz aki vízne is megpróbálja majd a driftet..de az nem én leszek
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Tréfás dolog ez az esős idő... Előttem egy körforgó felé egy Astrás pasas óvakodott nagy serényen - addig-addig óvakodott, míg valamit elbambult és majdnem kigurult egy 18 kerekű országúti vasaló elé...
Vidám dolog ez az eső más szempontból is - érdekesen viselkedik a verda, észnél kell lenni vele -
dragonfx
veterán
sry a profilokat nem figyeltem, de a számaitok elmentve.
Csak ne legyne ilyen gány idő -
Bubu79
addikt
Szépek ( voltak
) a halacskáid
Mi bajod a suzukisokkal? vannak köztük néhányan, akik veszettül vezetnek, de azért a többség jól elvan
Bár azt és is bírom, amikor az 1.0, agyonoptikázott swifttel megpróbálnak letolni az útról ( ami kb. olyan sima, mint egy földút ), mert nehogymá' a köcsög bimmeres menjen elől... -
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #450 üzenetére
A gubanc az, hogy az egyetlen szerencsém az volt a pecázásnál, hogy volt egy pancsoló tó is a környéken, mert halálra untam a búrámat a botok közelében
Ez a sport nekem túl nyugis - a bátyám viszont vadászkutya üzemmódban ücsörögte végig a napot - leste, hogy kapnak-e a halak... Kaptak.. csak nem nálunk
A nap végére 5 kárásszal lettünk boldogabbak, amiket el is engedtünk, mert a jelen lévő gyerkőcök erősen kampányoltak az ellen, hogy végezzünk a tányérba valókkal.
Engem azzal csábítottak el, hogy majd sörözünk egy jót - tippeljetek ki vezetett oda-vissza?
Más... Dühös vagyok... Nem kicsit, nagyon. Egy lyuk éktelenkedik az első lökősömön kicsivel a ködlámpa felett, bal oldalon... Rátalált a gépre egy tetves vonóhorog...Még jó, hogy nem egy családi batár egyterű, vagy egy ''terepjáró'' találta meg, ráment volna a lámpám...
Csóresz gép... valaki a múltkor a jobb hátsó ajtót húzta meg, azt már nem is említem, hogy valakinek az jelent kielégülést, hogy végigkaristolja a parkolóban az autók oldalát kulccsal ( csak egyszer látom meg az illetőt, a letépett karját feldugom a torkáig az ánuszán keresztül... )
A telefonszámom az adataimnál van, de átnyomom priviben is
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
Hi hi hi, ja csak beleolvastam: [link]
Hát vannak emberek... -
1face
senior tag
válasz
dragonfx #451 üzenetére
Nyugi hívlak! (bár mire ismét ide tolod a képed, már beszéltünk is
)
Gondoltam nem mondom egy BMW-s topikba, hogy pecázni járok, de most hogy ennyi ''hülye'' van!?
Bár ez majd 2 hónapja esett meg velem a dunán: [link]
MOD: egyébként az én telszámom az adataimnál, bocs! Nem fogom elrejteni!
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Most röhögni fogsz de így van!!!
Már vagy 5 fényviszonyban próbáltma rendesne lekapni, de egyszerűen nem megy...valami profi tükrös...189mpixeles gép kéne hozzá..meghülyül a körfénytőla nikon is
Hívjál nyugodtan, de ne rejtett számról, avgy smsm is jó.
Mosmá tényleg kérke tel.számot a öbbiektől is...főleg bubu te írjad privibe...
És akkor tudunk egyeztetni...mo-m1nél..
És jó hír mosmtmár aszsme tom hol van aza kút...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest